Surf camp!

I helgen dro vi på Surf Camp. Både buss, mat, overnatting og surfe-utstyr var inkludert. På Fredag ble vi hentet med buss i 4-tiden og kjørt sørover til Bendalong. Det tok ca 5 timer, fordi vi stoppet for å handle og for hente flere elever langs veien. Vi ble servert middag da vi kom frem på kvelden. Vi var rundt 30 elever på campen tilsammen. Resten av fredagen gikk til chilling. 2 og 2 fikk telt ilag. Telt, senger, sovepose og tepper lå klart da vi kom. 

På lørdags morning i 8-tiden ble vi vekket av at de som jobbet på campen gikk rundt å spilte ‘thunderstruck’ på full guff. Morsom måte å vokne på. Vi voknet til at campen var full av kenguruer. Vi fikk klappe de! Det var gryn, yoghurt og frukt til frokost. Litt senere fikk vi utdelt våtdrakter. Vi tok så en kort busstur til stranden der vi skulle surfe. På stranden lærte vi hvordan man skal padle skikkelig, reise seg opp, og hvordan å velge de rette bølgene osv. Vi fikk øve litt på stranden før vi gikk ut i vannet. Selv om jeg har surfet tidligere, lærte de meg mye nytt. 

Etter surfing var det tid for lunsj- vi fikk Kenguru-burger. Burgerne sto i smak hos mange! Litt senere på dagen stakk vi ned igjen på stranden for å surfe. Mange fikk til å stå oppreist på brettet allerede første dagen. Middagen denne dagen var taco. Det var såå godt. 

Hele helgen var det en fotograf som tok bilde av det som skjedde. Fotografen tok også bilder av oss når vi surfet. Gøy! Vi brukte lørdagskvelden på å samles også såg vi gjennom bildene på storskjerm – mange morsomme bilder. Resten av kvelden ble brukt til sosialisering på campen, Vi koste oss med snack (og litt øl for de som ønsket det). 

På søndag spiste vi en tidligere frokost. Vi fikk servert pannekaker! Denne formiddagen brukte vi på mate Stingray’s og surfing. Det var spennende! Vi sjekket også ut en ny strand. Etter lunsj var det tid for å pakke sammen campen og ture hjem til Manly. For en spennende og lærerik uke!Tina

Sydney – Ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *