On-campus life

Hei!

Nå har alle studentene skrevet litt om hvor de bor, så jeg tenkte å gjøre det samme. Det beste til slutt vet dere, fordi vi på ex.phil bor PÅ skolen. Dette betyr at vi får den mest ekte college-følelsen av oss alle, og får virkelig se hvordan campus-livet er. Vi er ca 40 stk i klassen som er fordelt sammen med flere hundre andre internasjonale studenter på Moran House (selve slottet), og Kelly House, et tilbygg på siden. Kelly House er nyere og litt mer moderne enn Moran, så her finnes det også forskjeller.

Før vi drar får vi egentlig ikke vite så mye om rommene, og jeg hadde virkelig ikke noen som helst forventinger til noe som helst angående bo-forhold. Derfor ble jeg verken skuffet eller overveldet da jeg kom inn på det lille dorm rommet vårt på ankomstnatta. Jeg reiste helt alene, som de fleste her, og fikk dermed tildelt en roomie som jeg trives svært godt med!

Her er rommet vårt og roomien min, Ane! Rommet er utstyrt med en køyeseng med (faktisk) veldig gode madrasser osv. Vi deler på ett skap, har hver vår pult, stol og hylle. Et speil har vi også! Det er mye mindre plass enn hva vi er vant med hjemme, og med to rotete jente-jenter kan det fort bli kaotisk. Heldigvis har jeg oppdaget at jeg har arvet rydde-genene fra mamma, og med disse holdes det nogenlunde ryddig gjennom hele oppholdet… håper jeg. 

Business-attire-mirror-selfie!

Utsikten fra rommet vårt (med vår elskede myggnetting i veien).

Klar for time!

Gangen vår! Her bor vi fire norske rom, og ellers er gangen fylt med amerikanere og tyskere :-) alle deler bad og kjøkken, noe som går overraskende bra! Har litt noia for å dele slike ting med personer jeg ikke kjenner, men jeg har faktisk ikke tenkt så mye på det siden jeg kom.

Klasserommet vårt.

Flotte jenter

Flotte gutter og jenter

Det beste av alt med å bo her er jo at vi kan gå rett ned trappen å få servert middag, lunsj og frokost! Ivertfall i helgene settes det stor pris på å bare våkne og komme ned til sprøstekt bacon og egg <3

Her er jeg! Selfie med skolen er obligatorisk, nesten. Ooog så kom jeg på at jeg enda ikke har lagt til et bilde av meg selv her på gostudy-bloggen! Kan være greit å vite hvordan jeg ser ut også. 

Hvis dere vil følge ekstra nøye med på hverdagen her i Manly så kan dere også følge meg på instagram; nellytr :)

Nelly

Sydney – ex.phil/ex.fac/engelsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *