Plutselig eksamenstid!

Det sies at “tiden går fort når man har det gøy”. Etter å ha bodd i Sydney i ca en måned nå, forstår jeg virkelig betydningen av det ordtaket. Vi har fått så mange herlige opplevelser allerede. Det å gå på stranden med venner for å sole seg, drive med ballspill eller surfe, har de siste ukene vært hverdagskost for oss Gostudystudenter. Til og med de ordinære studentene her på International College of Management (ICMS) har misunnet oss, ettersom vi har langt kortere skoledag samt mye mindre skolearbeid enn de fleste andre studenter. 

Det var derfor et sjokk for mange da vi Idrettsstudentene kom på stranden med skolebøker i sekken i går, på en søndag! Moroen stoppet brått da vi innså at eksamen i Idrettspedagogikk er satt opp kommende fredag 18.oktober. Ballspill og surfing ble derfor byttet ut med lesing. Smilet forsvant derimot ikke helt, for hvem kan vel være sur når “lesekroken” din ser slik ut?: 

image
Fikk også besøk av en liten marihøne på stranden, som ville bringe litt eksamenshell. Det sies jo at en marihøne kan oppfylle et ønske, så gjett hva jeg ønsket? Hehe
image
image
Etter eksamen på fredag belønnes vi med en uke fri fra skolen, og ettersom det er omvendt årstid fra Norge heter ferien Springbreak og ikke hsøtferie! Det kan vel anses som at vi har ferie fra ferien vår!

Mange har da planer om å forlate Sydney for uken og har spennende destinasjoner som blant annet Fiji, New Zealand og Cairns. Selv skal jeg være borte i 9 dager på en tur kalt “Chase the sun” sammen med noen venniner. Da skal vi innom steder som Frasier Island, Airlie Beach, Brisbane og Cairns, hvor rafting, fallskjermhopping, snorkling og seiltur er blant eventyrene vi skal få. Jeg gleder meg!  

Erica Kronheim
Idrett 1, Sydney  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *