Poolparty og Nusa Lembongan!

Da har vi allerede vært på Bali i en uke, og heldigvis har vi maange uker igjen :D Liker i alle fall å tro det ikke skal gå så altfor fort.

På fredag var det poolparty på Canggu Club, som var den første ordentlige bli kjent festen. Kjempe hyggelig å bli bedre kjent med gjengen! Festen var veldig morsom med gode drinker og leker i poolen. Etter poolpartyet reiste de fleste hjem og ordnet seg litt for en bytur. Når vi har vært ute har vi for det meste vært på Skygarden og Bounty. Begge utestedene går over flere etasjer, og det er MYE folk.

 

Lørdagsmorgen våknet de fleste opp ganske slitne etter en lang natt, og var lite klare for anatomi og fysiologi forelesning.. Heldigvis var dette den eneste lørdagen vi hadde skole, det er ikke noe vi skal ha til vanlig :)

Mange hadde meldt seg på båttur til Nusa Lembongan som begynte klokken 8 på søndagsmorgen noen dager tidligere. Ikke noe problem, helt til byturen ble litt lenger enn planlang og resulterte i maks 3 timers søvn på de fleste. Selv om det var tungt å stå opp (for de som i det hele tatt la seg.. Fredrik) var det så verdt det, Nusa Lembongan var utrolig vakkert! Turen startet med halvannen time i båt i stekende sol hvor vi fikk juice, frukt og balinesisk bakverk, og fikk tatt igjen litt søvn.

Fremme ble vi fraktet inn på stranda i små båter, og kjørt til forskjellige steder vi skulle se. Etter dette fikk vi servert god mat, før vi skulle ut å snorkle og kjøre bananbåt – veldig morsomt! Alt i alt en kjempe deilig dag med mye sol og kos ♥

Ellers går alt kjempe fint her nede, selv om mange har vært litt småsyke med feber osv. Nå begynner vi i alle fall å bli kjent med stedet og hverdagen, noe som er veldig deilig!

Nå har vi hatt volleyball trening og kan tilbringe resten av kvelden til det vi vil, woop woop :)

Ha en fin dag videre!

Oda Vår,
Bali.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *