Rafting i Bali.

Lørdagens beach party ble dessverre utsatt på grunn av store mengder regn, så vi prøver igjen til lørdag. Søndagen var det klart for rafting, og det var en kjempe fin opplevelse! Naturen var helt ubeskrivelig vakker, vi badet i fossefall, og noen steder langs elva kunne man ta en pause og kjøpe drikke. Raftinga varte lenge så man fikk mye for pengene. Når vi var fremme fikk vi mat og slappet litt av før vi måtte gå alle trappene opp igjen.. Lettere sliten i leggene dagen etter ja!

 

Tenkte fortelle litt om leilighetene vi bor i. Jeg og mine to roomies har vært veldig heldige med hvordan rom vi kom på. Tror faktisk det er en av de største her, så lucky us! Når man kommer inn i leiligheten er det gang og spisebord som er skilt av med en liten halvvegg i glass, og stue. Dette er ett ganske svært område med god plass! Videre har vi eget soverom med tre senger og eget bad. Stort sett alle leilighetene er helt greie med soverom/stue og et større bad, mens noen er litt mindre. Men alt i alt har alle leilighetene det man trenger for å leve godt i tre mnd :)

Ellers er det ikke så mye å klage på, bortsett fra det elendige dreneringssystemet i Bali. Med engang det regner litt blir alt ”oversvømt”, så når vi våknet lørdagsmorgen etter en regnfull natt var hele stuegulvet fult av vann. Verre var det for de som har stue og soverom i ett. Hos noen var det så ille at de måtte flytte til en annen leilighet, men heldigvis til noen større leiligheter da.

Bortsett fra det står alt fortsatt bra til her! Hotellmaten er også helt grei, men den tror jeg alle er så lei av nå at vi velger andre steder, hehe. Black Canyon Coffe er absolutt å anbefale. Ett sted som legger vekt på sunn mat, og for ikke å snakke om noe litt mindre sunt.. sinnsykt god frappe! Idag var noen av oss på Mormors Hus som er en norsk restaurant og spiste norske kjøttkaker, lapskaus og vafler. DET var godt! 

Tilslutt kan jeg nevne til dere jenter som har tenkt dere hit, at ALLE blondetruser blir ødelagt på vaskeriet, så ikke pakk med dere det, haha. Undertøy er noe jeg allerede har spurt om å bli tilsendt hjemmefra, så det sier jo sitt. Men heldigvis koster det ingenting å vaske klær. En stor pose med klær koster rundt 25 000 rupiah (15 kr) og klærne blir rene og pene!

Denne uka har vi kun skole fra 08-10, så da blir det mye egentrening, lesing til eksamen og kos :)

Oda Vår,
Bali.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *