SEN OPPDATERING AV FERIEUKA

HALLÅÅ.

Tiden flyr unna – det er allerede torsdag og snart to uker siden ferieuka var over. Jeg hadde skrevet et innlegg om hvor jeg hadde vært og hvor fantastisk jeg hadde det, og jeg trodde virkelig jeg hadde lagret det i utkast, men tydeligvis ikke.. Nettet har heller ikke vært helt på min side de siste to ukene, så muligheten til å blogge har ikke gått helt etter planen, dessverre.

Starter derfor med et bilde av hvor jeg tilbrakte de tre første dagene. Nemlig på øya Gili Trawangan. Med superkoselig selskap på en fantastisk fin øy, ble disse dagene veldig bra. 

Det var en hel gjeng fra skolen som hadde leid en sinnsykt villa, så vi fikk heldigvis komme å besøke de også. Der tilbrakte vi to dager, ellers brukte jeg resten av tiden på å slappe av her i Seminyak. Badeland besøkte vi også en dag! So much fun.

Om dagen er vi ordentlig i gang med både idrettspedagogikk og volleyball, og i morgen starter vi med kurs i livredning. På lørdag er det både volleyball turnering og halloween party på hotellet senere på kvelden. Vi skal selvfølgelig vinne!! #goidrett

Synne Emilie
Bali, idrett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *