Eksamen og friuke!

Hei!

Bloggen ble litt bortglemt etter eksamen, men når er friuka over og vi er snart tilbake i Pipa! Akkurat nå er jeg og Kaia i Fortaleza, på tur hjem fra São Luís, Ida Mari, Lilje, Anette og Pernille er på tur hjem fra Amazonas og Vanja er på tur hjem fra Belo Horizonte!

Hele uka før eksamen gikk til bare til lesing og kollokviegrupper slik at vi alle kunne stille forberedt på eksamen. Tror jeg snakker for alle når jeg sier at det gikk på eksamen også, men selve resultatet får vi jo ikke før om 3-4 uker.. Likevel, bra resultat eller ikke, så feiret vi at vi var ferdige med ex.phil. Ole Johan og Dany arrangerte en skikkelig koselig eksamensfest for oss i huset sitt i Tibau (10 minutter unna Pipa).  Der fikk vi deilig grillmat, kaker, brigadeiro og champagne. I tillegg så ble det feiring av bursdagen min (hadde bursdag på eksamensdagen..)! Etterpå dro vi videre for å sjekke trykket i Pipa, men siden noen (jeg og kaia) skulle opp tidlig for å reise til Sao Luis ble det en tidlig kveld. 

São Luís er byen jeg og Kaia var på utveksling i, derfor tenkte vi at det var en perfekt mulighet å bruke friuka til å reise tilbake dit og besøke venner og «familie» der.  Utrolig surrealistisk å komme tilbake til en plass man trossalt har tilbragt et helt år av livet sitt og møte mennesker man ikke har sett på nesten to år! Vi skulle gjerne ha vært med til Amazonas med de andre jentene, men siden jeg allerede har vært der og Kaias kjæreste bor i São Luís, så dro vi dit i stedet.  De andre har uansett lovt å poste et aldri så lite gjesteinnlegg fra Amazonas.

Ida 
Ex.phil/ex.fac –  Brasil 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *