Strand + sol + trening = Volleyballturnerning på Manly Beach

Vi har nå vært i Sydney i hele fire uker, jeg kan ikke tro hvor fort tiden har gått! Gjennom disse ukene har vi i Idrettsklassen hatt undervisning i Beachvolleyball 3-4 ganger i uken, etter teoretisk undervisning på skolen. Kurset skal avrundes i morgen med en feridighetsprøve, men før alvoret da setter inn hadde vi en turnering i dag.

image

Turneringen vekket mye latter, lek og moro! I solskinn og helt klar himmel, var det fantastisk å kunne være på stranden hvor vinden ga en avkjølende bris. Derimot ble det til tider ganske slitsomt å spille, ettersom gradestokken krøp opp mot hele 38 grader celcius – hvilket gjorde dagen til den varmeste oktoberdagen i Sydney på 9 år! Mellom kampene søkte derfor de fleste tilflukt på muren ovenfor Volleyballbanen, hvor vinden blåste sterkere, trærne forsørget skygge og heingen hørtes bedre!

image

Heldigvis fikk vi en times pause før sluttspillet, hvor omtrent hele klassen løp til favorittstedet Youghurtland for påfyll av energi i form av frozen youghurt med frukt og andre godsaker. 

image

Etter pausen var innsatsen høy og konkurranseinstinket likeså. Her stod heder og ære på spill! I løpet av turneringen var det mange som fikk mestringsfølelse og dermed roet nervene til ferdighetsprøven! 

image

image

image

image

Til slutt ble det Anders og Morten som trakk det lengste strået i finalen. De kan nå smykke seg med tittelen: Klassens beste!
Her er raderparet i aksjon:

image

I tillegg til ferdighetsprøven skal halve klassen opp i eksamen i Beachvolleyball neste uke. Etter det er vi alle klare for neste idrett som vi skal spesialisere oss i (og som andre halvparten av klassen skal ha eksamen i senere), nemlig karate! Det blir spennende!

– Erica Kronheim
Idrett 1, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *