Tacofest og bursdagsbarn i Brasil

hallais!

Nettet her nede lever sitt eget liv. Av og til er det fantastisk tilgjengelighet og hastighet på det, andre ganger er det ueksisterende.

Forrige uke skjedde det egentlig ikke noe stort. Vi bestilte flybilletter til Manaus som er midt i Amazonas hvor vi skal tilbringe 4 netter i ferieuken, var en liten tur til Natal på shopping, funnet ut at utelivet i Pipa er bra på torsdager og nå til forrige ukes høydepunkt: vi hadde tacofest hos Ole Johan og Dany!

Og til de som er hjemme i Norge så er søndagen en like fæl dag her nede. Alle ganske slitne, utmattet og trøtte etter et par dager ute. Her brukes søndagen til å gjøre ingenting på, sove, se film, sove og løpe fra rom til rom mens man unngår solen som steiker og sove enda litt mer. Men i dag er det mandag, ny uke, og vårt førse og eneste bursdagsbarn har bursdag! Gratulerer med dagen, kjære Andrea! ( Sånn siden dette innlegget egentlig skulle posts igår, men nettet sviktet) Vi har en egen fest komite her nede som består av Sofie og Cecilie som har planlagt bursdagsfeiring på lørdag.

Hvordan det er å være først til frokost to minutter etter at de har åpnet.

Natal

Nattmat Brazilian style

Fint sted å oppholde seg når man er bakfullGjengen på tacofesten lørdag kveld! Og våre to norske venner Ulla og Roy.

Helena

Ex.phil.Ex.fac. med kulturforståelse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *