Surfecamp @ Spot X, Australia

God dag/kveld hvor enn du er!

Som de andre studentene her i Sydney, så har Ex.phil også fått dratt på surfecamp nå. Vi dro et annet sted enn de andre, og over flere dager – som jeg tror vi alle var takknemlige for ettersom det tok ca. 10 timer hver vei i buss!

Vi fikk reise sammen med resten av studentene fra ICMS, som resulterte i mange nye vennskap og festlige hendelser. På vei opp fikk vi oppleve tyskernes evige sang på bussen, og vi fikk alle være med på drikkeleken. Bussen mistet etterhvert girkassen, og vi ble strandet i ingenmannsland i flere timer, ved en stengt McDonalds, så da har man det så kjekt som man selv gjør det; så flere i bussen kjørte drikkelek på parkeringsplassen. Vi var en sliten gjeng som kom frem kl. 4 om morgenen, for så siden å stå opp kl. 8 for å spise frokost før første surfetime! 

Lørdagen gikk hovedsaklig til surfing, tæning og soving, før vi var klar for fest med alle andre i campen og beach party!

Stedet vi var på het Arrawarra Beach, og vi reiste med Mojo surfcamp. Stedet var så utrolig laid back, folkene herlige og stemningen alltid god. Vi fikk virkelig prøvd ut den etterlengtede Aussie-lifestyle. Uten særlig dekning fikk vi iallefall kjenne på det med å leve surfelivet fullt ut med no worries, hvor dagene gikk til å late seg i solen etter flere timer med, helt ærlig, magisk surf. 

Our second home! Meg og ni andre jenter fra klassen delte et ti-mannsrom, i samme hus som instruktørene bodde i. Alt var så latterlig avslappet at vi allerede savner det!

En tur uten like – det er absolutt ingen tvil om at jeg skal tilbake dit! Og til dere som muligens skal ned hit neste år, dra på surfecamp!!! 

Anna

Ex.phil/Ex.fac i Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *