Studieuken

Eller høstferie som den er kjent blant oss studenter.
Her jeg sitter i kafeen våres og ser utover den nesten helt tomme campus så skjønner jeg at folk nyter studieuken til det fulle. Noen har dratt til Gili, Singapore, Thailand, Australia osv, for å oppleve denne siden av jorda når vi først er her. Lurt tenkt, og som de flittige studenter de er så har de helt sikkert tatt med skolebøkene sånn at de kan lese litt mens de surfer i Australia, bader på Gili, spiser god mat i Thailand. Suuuure ;)
Mens vi få som enten ikke har råd til å reise eller som faktisk studerer, nyter de stille dagene her. Med raskere internetthastighet, trening to ganger om dagen, lesing ved bassengkanten, turer til mange forskjellige fine plasser rundt her på Bali. Vi har det godt!
Litt om mine dager her i ferie/studieuken.
Helga etter eksamen gikk til litt øl og cider på fredagskvelden i godt selskap etter dagens styrkeøkt. Lørdagen var det opp med soloppgangen, trene spinning klokka 9 og styrketrening senere på kvelden. Søndagen..soling på stranda, bading og slåssing med bølgene før styrketrening igjen. Jeg DIGGER styrkerommet vårt!! Et helt rom full av utstyr til kun oss studenter! Gostudy, we love you!

Mandagen og tirsdagen var vi en hel gjeng som tok spinningskurs. Tenk det, sitte på sykkelen fra 9 på morgenen til 6 på kvelden.. Jeg anbefaler dere på neste gruppe, ta med sykkelbukse.
Uansett, det var en kjempefin anledning til å lære mer om hva det forventes av deg som personlig trener. Og vi satt ikke så lenge på sykkel :) 
Og nå, to dager etterpå kjenner jeg ingenting, er ikke stiv eller støl noen plass.

Onsdagen var kjempefin! 

Vi sto opp klokken halv sju, noen av oss litt tidligere for å ringe til våre kjære, og reiste ut klokken syv, en gjeng på tolv stykker.
Det første vi gjorde var å reise til Sanur Beach, der vi sto på wakeboard, SUP, snorkla, surfa og solte oss. Fine starten på en digg dag!
Etter det reiste vi til rismarkene for å spise god mat, svette ut ca en liter kroppsvæske og se på et tempel. 

Så kom det beste! Vi dro til Monkey Forest og fikk utdelt bananer som vi skulle gi til apene der. Skjønneste dyra ever. De hadde søte små føtter, ører som bevegde seg ettersom hva og hvor du snakket. Men vær forsiktig med dem fikk vi beskjed om, mange av dem har rabies og du vil ikke bli bitt av noen som har det. Jeg fant den søteste minste apa og ga bananen min til den. Fikk et fres tilbake før den stakk oppi treet, skrelte bananen og slengte skrellet ned på oss. Takknemlighet ja nei.

Men så plutselig hadde guiden vår en ape på skuldra og jeg var ikke sen bort til han! Han ga meg en banaklase og apa hadde ikke spist opp siste rest av bananen før han hoppet over på min skulder, tok bananen ut av handa og satte seg godt til rette. Bananskallet deiste ned på bakken og jeg hørte smatting i det venstre øret mens jeg gliste som en galing =) Det var målet mitt med denne reisen så nå kan jeg reise hjem glad og lykkelig :)

 

Etter dette dro vi til Tan Aloth, et nydelig tempel som ligger rett utenfor strandkanten. Der var det en mann med en tre meter lang slange (ingen nordnorsk overdrivelse her) og jeg måtte jo bort å hilse på. Ruth, studiesamboeren min hadde slangen rundt seg mens jeg holdt hodet og så inn i øynene på dette vakre dyret. Vi var kanskje ti cm unna hverandre sine neser. Ennå en opplevelse litt utenom det vanlige, og Bali er full av disse! 
Når vi kom hjem fra denne fine turen så kom tordenveret. Ingen regn, men en svær sky som det tordnet inni. Jeg jogget ned til stranda for å ta bilder, det var skikkelig stilig.

Nå, torsdagsmorgen sitter jeg å legger planer for resten av ferien.
Jeg skal trene (såklart) og kose-lese, kanskje bade i bassenget vårt, sole meg for å bli ennå brunere sånn at jeg kan sende bilder av meg selv hjem der de sliter med sny, regn og kulde. Evil woman ;)
Vi skal en gjeng bort til badeland imorgen og jeg skal trene Bodycombat på søndagsmorgen med ei jeg ble kjent med på spinningskurset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *