Study Week

Hei!

Tiden flyr, og nå er vi dessverre allerede halvveis i semesteret. Det har gått altfor fort! Heldige som vi er, betyr det også at det er tid for Study Week. En uke ferie vi kan bruke på hva vi vil!

Vi bestemte oss for å reise til Bali. En gjeng på omtrent 20 stykker fra idrett 1 tok flyet søndag morgen fra Sydney og lande spente på flyplassen i Denpasar, hovedstaden på Bali.

Vi bor fordelt på tre villaer i Seminyak, og dagene har virkelig fløyet forbi, med en blanding av late stranddager, shopping, turer til badeland og ikke minst sjekking av utelivet.

Ettersom det finnes mange spennende ting å se og oppleve her på Bali, må vi utnytte enhver sjanse vi har mens ferien enda varer. Vi dro en liten gjeng på fire stykker til øya Gili Trawangan, som ligger ca to timer med båt utenfor østkysten av Bali, kjent for utrolig vakker natur og å være fri for trafikk. Her er det kun hestetaxier og sykler på de smale grusgatene, som gjør øya veldig idyllisk og ikke minst utrolig avslappende.

Smeller opp noen bilder fra Bali:

image

Utsikten fra stranda på Gili var helt utrolig, krystallklart vann og helt hvit sand. Life <3

image

Her har vi pool party hos noen av jentene som hadde leid en helt syk villa, med surround stereoanlegg i hele villaen og uteområdet. Hele idrettsgjengen var samlet, og vi endte med å være i bassenget hele dagen!

image

De er veldig religiøse på Bali, så statuer og monumenter finnes overalt. Denne kjempestatuen står rett utenfor flyplassen i Denpasar.

image

Stranda på Gili. Her kan vi godt være flere dager enn den lille uken med ferie!

image

Kristel & Vilde, idrett 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *