Surfecamp

I helgen var det PT og engelsk sin tur til å dra på surfecamp. Etter en uke med dårlig vær så var ikke forventningene store når vi ankom surfecamp i pøsregn og vind. Når vi våknet morgenen etter var det derimot sol og herlig vær! Det er så deilig at været bare blir bedre og bedre fremover nå som det går mot sommer her i Australia. 

Vi hadde denne fantastiske stranden rett nedenfor campen. Stedet heter Crescent Head og er et av de fineste stedene jeg har sett! Naturen her er utrolig fin! Uansett hvor du går finner du strender og nasjonalparker!

image
image

Når vi ikke hadde surfing gikk vi turer rundt i Crescent Head på eget intiativ. PT-jentene liker å ikke sitte stille!

image
image
image
image
image
image
image

Lørdag morgen, ettermiddag og søndag morgen var det surfetrening. Ingen av oss hadde gjort dette før så alle var veldig spente. Jeg ble veldig positivt overrasket. Uansett om man klarte å komme seg opp på brettet eller ikke så var det vanvittig gøy! Og absolutt alle klarte å stå til slutt! Jeg skal definitivt surfe mer her nede.

image
image
image

Vi startet med trening på land før vi prøvde oss ute i bølgene. 

image
image
image
image
image

På lørdagskvelden hadde vi superkoselig bonfire og alle satt ute ved bålet. Denne helgen kunne faktisk ikke blitt bedre! Mojosurf sin surfecamp er virkelig å anbefale for alle som tenker på å dra hit!

Maria – Personlig Trener
Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *