Ny utflukt på Bali

I helgen var det tid for utflukt, og det var en blanding mellom PT og idrett-studenter som ble med.

image

Programmet for dagen var:

– Water sports @ Tanjung Benoa Beach
– Turtle Island
– Garuda Wisnu Kencana Cultural Park
– Padang Padang Beach
– Blue Point Beach
– Uluwatu Temple
– Seafood dinner @ Jimbaran bay

På første post for dagen var vi på en typisk  turistplass, med alle de vanlige vannsportaktivitetene. Fra vannskuter til bananbåt. Jeg og Anette(min room mate), bestemte oss for å prøve å gå under vann, med noen slags hjelmer. Følte oss nesten som astronauter. Man får gå på bunnen av vannet å se på fiskene, og det som er der. Det var sært, men sykt gøy å ha gjort.

image

Anette er svært fornøyd, mens jeg er litt mer skeptisk til å ha på denne hjelmen.

Neste stopp var Turtle Island. I teorien hørtes det jo ut som en fin opplevelse med en skilpaddeøy, men i praksis så var det vel heller ganske trist. Jeg synes ikke skilpaddene hadde de beste forholdene, og egentlig burde de vel få leve fritt. I stedet for at masse turister skal få komme å holde de. Med en gang man kommer inn får man en skillpadde nærmest slengt i hendene, for at man skal ta bilder med de. Oss inten unntak, og her ble restultatet;

image

(Synes ikke det var så kult å holde den, som bildet viser…)

Garuda Wisnu Kencana Cultural Park, er en park som viser balinesisk kultur. Både i form av Dans og statuer.  Det vi ikke visste var at vi var hovedattraksjonen. Det er tydeligvis mange lokale og/eller indonesiere som drar hit, og de syntes det var artigere å ta bilde sammen med oss hvite blonde, enn med statuene. Om det er en bra ting eller ikke, har vi enda ikke helt skjønt.
«64-meter width statue of Garuda Wisnu as its main attraction, GWK Cultural Park boasts one of the largest artistic masterpiece and most astonishing works of arts ever created in Indonesia’s art history, which reflects the strong values of one of Indonesia’s inherited local cultures. “ – Direkte utrag fra http://www.gwkbali.com/about/1.

image

Padang Padang Beach – En strand som er kjent for sine gode surfemuligheter. Men vi fant og ut at her var det masse aper som gikk rundt på stranden.

image

Blue Point Beach – En Strand som med mange surfere og god stemning .

image

Uluwatu Temple

image

Seafood dinner @ Jimbaran bay
( Fantastisk god mat i romantiske omgivelser ved vannkanten)

image

Elena

PT – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *