Ultra music festival, beachday og fotballkamp

Så er vi her igjen, vi nevnte her forleden at vi så frem mot noen fartsfylte uker og det fikk vi virkelig sørget for denne helgen. Det hele startet med Ultra Music Festival (UMF) på torsdag og fredag.

Torsdagen var vi en gjeng på 10stk som dro sammen inn på Potatohead Beachclub. Vi bestilte oss en partybuss, selvom det bare tar 15min å gå ned.. For første gang var Ultra Music Festival arrangert på Bali og Kygo spilte gjennom solnedgangen (som vist på bildet), før Vicetone satt igang ett heftig musikkshow! Alesso avsluttet den første kvelden, og en sliten gjeng dro hjem og sov ett par timer før skolen fredag. Vicetone var kveldens beste ble vi enig om.

Det var 7 av oss som hadde 2dagers pass og var klar til fredagen. Vi dro i 9-tiden og ventet spent på at Skrillex skulle avslutte Ultra klokken 00:30! Vi kom oss nesten helt fremst ved bassenget (som var rett foran scenen), midt foran Skrillex. Det var ett forrykende show med god stemning, heftig lysshow og ubeskrivlig bra musikk!!! Dette var en festival jeg aldri kommer til å glemme.

Skrillex!! <3  UltraBali

Lørdagen startet tidlig med en tur til Sanur på østsiden av øya. Der var det en volleyball turnering som vi idrettsstudenter måtte være med på og som vi selvfølgelig ville være med på. Turneringen ble preget av mange serve ace da vinden ikke akkurat var i godt humør. Det var langt ifra en mild bris for å si det sånn! Men vi blåste i vinden og spilte etter beste evne. Idrett endte opp med 2 av 3 premier. Førsteplass i B gruppe spill og pris for beste kostyme samt solid representasjon i finalene der 5 av 8 spillere var idrett! Vinnerne i B gruppespillet var Kjartan og Ine Marie. Prisen for beste kostyme samt tapende A gruppespillsfinalist var Simen og Sofie.

Her har vi Vilde og Kim mot Simen og Sofie.

Etter volleyballen var det en kamp mot Balis rushtrafikk for å rekke GoStudy Uniteds fotballkamp. Første omgang var plankekjøring og GoStudy United ledet 4-0. Kampen endte 5-2 og ble feiret med “noen” få øl.

Erik & Stian

Idrett – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *