Sydney life

Er det noe jeg elsker med å vær her i Manly, er det at jeg har en av verdens flotteste metropoler rett over dammen. Det er alltid noe å finne på, og en tur til Sydney byr alltid på masse ting å gjøre!

På tirsdag, for eksempel, dro vi å spiste på en utrolig bra indisk restaurant, gikk og spiste is langs Circular Quay, og dro deretter til verdens største kinoskjerm, Imax ved Darling Harbour og så den nye James Bond-filmen. Å kunne gjøre dette på en vanlig tirsdag er jo dødsgøy! Gjør hverdagen litt annerledes:)

image
image
image
image
image

Og på lørdag var vi også på konsert!! Jeg dro med Gunnhild og en hel gjeng fra klassen for å se på Jason Derulo i Sydney. Som oppvarming hadde han med seg PiaMia, Austin Mahone og T.I!! Det var seriøst helt viilt bra, og så utrolig mange morsomme sanger. Vi danset og sang og hadde det vanvittig gøy hele kvelden!! 

image

På søndag dro jeg og Julie atter en gang til Sydney!! Denne gangen for å shoppe litt og se litt mere av byen. Er en veldig stor by, og føler jeg ikke har sett halvparten enda. Vi var på marked ved The Rocks, som er “gamlebyen” i Sydney, hvor de første husene osv var. Fikk kjøpt litt gaver osv for å ta med hjem. Dro etterpå til Darling Harbour og Chinatown, hvor vi spiste veldig god kinamat! Gikk deretter bare rundt å så litt i butikker og rundt Darling før vi tok ferja hjem på kvelden etter litt kaffe på Starbucks. Perfekt søndag!

image
image
image
image
image

Elsker denne byen og alt den har å by på!

Nelly

– ex.phil/ex.fac/engelsk, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *