Sydney!

Hei alle!

Først vil vi bare beklage for at det har blitt lite blogging i det siste. Alt går i ett her nede, og vi prøver å gjøre det beste ut av den siste tiden vi har sammen.

Den siste uken har det vært utrolig kjedelig vær. Det har vært overskyet og regnet mesteparten av tiden. Jeg (Kristel) er bergenser, og jeg syntes dette er for drøyt! Det blir mye kaldere i luften nå og mye mørkere om kvelden. Merker at høsten er på vei. Det de fleste av oss savner mest er en dyne! Vi sover med ett laken og ett teppe, og det begynner å bli litt for lite. Folk har startet å gå med bukse på skolen, ikke skjørt, og vi kan ikke huske sist vi var å solte oss på stranden. Det er veldig trist at det er så dårlig vær her nede nå rett før vi skal dra, men for all del, vi har jo hatt kanon vær under mesteparten av oppholdet :)

Ellers er det mye lesing. Tror de fleste av oss skulle ønske vi begynte å lese i starten av studie, slik at det ikke ble noe skippertak rett før eksamen. Men men, vi prøver å gjøre det beste ut av det!

I morgen ( torsdag) skal vi på avkjedsfest/bursdagsfest for studie veilederen vår Thea. Alle gostudy elevene skal samles, og det blir en fantastisk kveld. Vi må prøve å kose oss nå den siste tiden. Gud som jeg kommer til å savne alle!:) 

I dag har jeg vært i en dyrepark i Sydney med to andre idretts elever. Det var kjempe kjekt! Vi så elefanter, sebra, aper, koala, kengeru, giraff og mange andre spennende dyr. Dyreparken ligger en liten fergetur fra Sydney, på ett helt fantastisk sted! Slenger med noen bilder fra dyreparken: 

Kristel og Vilde. Idrett 1, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *