The end

Da er vi ferdige med de siste eksamenene, farewell-party, kost oss maks de aller siste dagene i Manly og sagt hadet til alle vi har tilbragt de siste tre månedene sammen med. I natt sto jeg opp for å si hadetbra til alle sammen som var på vei til flyplassen, og det var helt ærlig ganske jævlig. Man tenker at tre måneder ikke er så lenge, men man blir faktisk til en utrolig sammensveiset gjeng av å bo oppe i hverandre så lenge. Det ble en tårevåt avskjed, og jeg kommer til å savne alle jeg har delt så mange flotte opplevelser og minner med. Men vi sees forhåpentligvis snart igjen!

Grunnen til at jeg ikke reiste sammen med resten, er at jeg skal være igjen i Sydney i fire dager før jeg også omsider vender nesa hjem mot vinter-jule-norge. Har en venninne som er på backpacking, og det klaffet tilfeldigvis slik at hun var i Sydney når jeg nettopp var ferdig med studiene! Så vi skal bare ha litt ferie her – hoppe i fallskjerm, dra på Bondi osv:) Noen velger også å fortsette reisen videre i Australia, eller dra innom Thailand/andre steder i Asia, så du har mange valgmuligheter etter endt studiesemester!

Ellers har vi jo vært ferdig på skolen siden fredag, da vi hadde siste eksamen. På fredagskvelden var det Gostudy-farewellparty, der vi feiret at vi var ferdig med eksamen og et velbestått semester! Vi hadde en liten fotosesh utenfor flotte ICMS med alle sammen, spiste norwegian taco (nesten), hadde åpen bar i to timer (weey), delte ut litt priser og dro videre ned til byen sammen. 

Fine gjengen <3

Alle sammen!

Fra lørdag til tirsdag var det bare å utnytte de siste sagene til det fulle! Vi var blandt annet på stereosonic, en sinnsykt stor festival med masse kjente DJ’s, elektronikkmusikk og god stemning. Nøt det siste av vakre Manly Beach, besøkte det vi enda ikke hadde sett – Bondi og Palm, shoppet det siste som trengtes, og festet litt ekstra:) Var ikke med på alt det overnevnte, men kan komme med et lite bildedryss fra de siste dagene her nede.

Vi avsluttet på tirsdag med å ta en siste fest sammen! Herlig gjeng:)

Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med oppholdet mitt – det var verdt hver eneste krone! Jeg lærte så mye om meg selv, fikk litt perspektiv på ting, møtte veldig mange hyggelige mennesker, fikk masse nye venner og har opplevd ting jeg bare har drømt om tidligere. En fantastisk blanding av opplevelser, skolegang og collegeopplevelsen og sosialt. Ex.phil har du jo også bruk for videre hvis du skal ta høyere utdanning i Norge, husk det. Til slutt; Hvis du vurderer å dra – GJØR DET!

Peace out:)

– Nelly

ex-phil/ex.fac/engelsk, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *