Travle tider

Hei igjen!

Nå er det gått en stund siden sist vi blogget og vi kan vel bare unnskylde oss med at dagene har vært fullpakket med aktiviteter og eksamensforberedelser.

Nå er vi derimot ferdig med eksamen i Anatomi og en del av klassen har vært igjennom eksamen i Volleyball så da er vi tilbake og klar til innsats.

For å ta det fra begynnelsen så hadde Idrett en liten surfekonkurranse for ca. 3 uker siden. Surfing er, sammen med Volleyball og Karate, en del av faget praktiske idretter. For de fleste ble det en fin dag på stranden og en avslappet start på morningen før Anatomi stod for tur. Konkurransen bestod i å gjøre flest mulig “transitions” eller svinger fra høyre til venste og fra venstre til høyre. Forholdene var ganske bra, men forholdene til tross ble det bare surfing på “the white water”. Konkurransen var lagt opp til at de 2 beste fra hver gruppe gikk videre til neste runde. Og som seg hør og bør danket idrettsblogger Stian ut idrettsblogger Erik i de innledende gruppene. I og med at Erik var mer opptatt av å sole seg på stranden enn å ta bilder, så jeg på det som min plikt å ikke gå videre til neste runde slik at vi kunne få tatt noen bilder.

De 4 i finalen ble (f.v) Ola, Erik, Knut og Kjartan.

Alle med gode surfetendenser selv Mick Fanning hadde vært stolt av!

Den som dro det lengste strået og dermed også førstepremien var Erik Sortland.

Torsdag 8. siste dag før eksamen, det var ikke en sjel som ikke hadde Anatomiboka oppe. Det var pugging med livet som innsats, bortsett fra Stian og Simen som bestemte seg for at beste måten å pugge på var å la tankene drifte bort med litt surfing i solnedgangen. 9. oktober, tiden er ute. Studentene benytter den siste tiden på bussen bort til eksamenslokalet på å suge til seg nødvendig kunnskap. Klokken slår 9, eksamen er i gang. Stillheten senker seg eller burde senket seg, årets Bali kull virker å ha en lei tendens til å bli syke og det av forkjølelse av alle ting. Vi hoster og harker oss igjennom eksamen (åpenbart morsesignaler hvor vi delte svar) med viten om at når vi er ferdige står ferie for tur. Eller studieuke som det offisielt heter. Og her er vi nå, i midten av studieuken og slapper av. Dette er selvfølgelig ikke alt vi har gjort, men det er alt for denne gang.

Erik & Stian

Idrett Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *