Eksamen imorgen!

Heihei!

Ex.phil-klassen har eksamen i ex.fac-faget imorgen, så hele uka her har egentlig gått til å lese, notere, pugge og forstå alle delene av pensum. Er veldig imponert over hele klassens innsats, og jeg er helt sikker på at alle kommer til å gjøre det bra imorgen. Det beste blir jo å være ferdig med dette, og kun to timer etter endt eksamen er vi på vei til flyplassen!

Imorgen starter jo også ferien vår her nede, study-week, som vi har gledet oss til helt siden vi kom. Vi flyr til Brisbane, og jobber oss videre opp til Cairns med buss. På veien skal vi besøke helt utrolige plasser, og for min del er dette helt obligatorisk når man først er her i Australia. Great Barrier Reef, Whitsundays, Fraser Island osvosv. Vi får også gjort endel kule ting som elverafting, seiling med catamaran, dykking, snorkling og tilbud om strikkhopp og fallskjerm. 9 dager fylt med opplevelser med andre ord!

Et lite bilde av studieforholdene her nede må også være med. Neida, dette er bare 2 av 4 dager med pugging og øving. Viktig å sitte inne å konsentrere seg maks også… dessverre. Men australske forhold byr på en fin blanding av studiehverdager, ivertfall :)

Håper å få til å oppdatere litt via mobilen på ferieturen vår!

– Nelly

Ex.phil/ex.fac/engelsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *