Update fra Cuba

¡Hola!

Siden sist innsjekk, har det egentlig skjedd litt av hvert her på Cuba. Her følger kortversjonen!

Etter et par uker med tropisk storm, har været, enn så lenge, roet seg, og vi har kunnet nyte halvannen uke i stekende sol og rundt 35 grader celsius. Videre har vi også avlagt testeksamen i ex.Phil, og er i skrivende stund akkurat (!) ferdig med selve eksamen. Nå følger en helg full av ablegøyer, før studieuke (eventuelt fri – spørs på øyet som ser!) fra og med mandag. Under studieuken hat rundt ti av oss store planer om å ta Cuba med storm ved hjelp av leiebil. Først hår turen til Varadero, der det blir fallskjermhopping, før turen går videre til vakre Trinidad. Selv har vi klokketrua på at dette kommer til å bli en kanonbra tur, med den ene forutsetning at vi finner frem; de har selvsagt ikke GPS her på Cuba, og når sant skal sies er vi ikke heeelt stødige på spanske enda, i alle fall ikke nok til å lese kart og til å spørre om nøyaktige veibeskrivelser.

Ellers var vi, blant andre ablegøyer, på en av de kuleste nattklubbene jeg har opplevd foregående helg, og har store planer om å gjenta bedriften i kveld. Nattklubb slik man kjenner det i Norge, kommer til kort i forhold; dette er ikke et ordinært utested, men heller en slags kunstutstilling med konserter, danseshow, fem (!) barer, en slags kinosal, og ikke minst rikelig med folk. Proppfull av kultur er dette et “must go”, og heldigvis for oss jobber en av de søte studieassistentene, Carla i baren her. Dermed slipper vi kø. Det er vel og bra, siden denne køen på mange måter minner om køen på Bislett Kebab i Oslo natt til søndag. Til de av dere som vurderer en tur til Havana, enten med eller uten Go Study (helst med, selvsagt), vil jeg på det varmeste anbefale denne perlen av en klubb! Dette ble også en av de første gangene jeg har fortært en mojito (ironisk nok) jeg faktisk synes var god. Nasjonaldrinken, mojito, har beklageligvis skuffet stort her nede. Det skal sies at den koster rundt 2.5 CUC (rundt 20 NOK), så det kan jeg faktisk også leve med.

Det kommer til å bli mye feiring av overstått eksamen og ikke minst en, forhåpentligvis, uforglemmelig road trip neste uke, noe som naturlig nok medfører at det nok blir en drøy uke til neste pip fra dette hold.

In the mekanisme:

Stay tuned in; to be continued…

¡Hasta luego!

Håkon,
Ex.Phil (Hah, ferdiiiiiig!!!!) og ex.fac med spansk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *