Update fra idrettsgjengen i Sydney

Hei!

Tenkte bare å si ifra om at vi som går idrett i Sydney lever og har det utrolig bra! Har vært litt styr med hvem som skal blogge og sånn, men nå er vi igang. 

 Kan begynne med å fortelle litt om meg selv! Mitt navn er Nicoline Johnsen Kjær og jeg er 19 år. Jeg går altså idrett her i Sydney. Jeg er fra Hovden (skiplass i Sør Norge), og overgangen fra -10 grader og 2 m snø til 30 grader og stekende sol var ganske heftig. Jeg reiser alene, og nå er det altså litt over 2 uker siden jeg satt på Gardermoen og var ganske nervøs. Hvordan er de andre? Hvem skal jeg bo med? Kommer jeg til å trives? Det viste seg ganske kjapt at jeg ikke hadde noe å være stressa for! Gjengen her nede er fantastisk, og jeg tror ikke jeg er alene om å mene det.
Vi er 24 elever i klassen, 3(!!) gutter og 21 jenter.  

Her er jeg og roomie Amalie ute å skater langs Manly beach.

Ellers begynner vi å komme inn i hverdagen her nede. Vi har blitt bedre kjent med hverandre, Manly og skolen. Det skjer noe her stort sett hele tiden og dagene raser avgårde.
Vi skal gjennom 3 idretter iløpet av oppholdt og er allerede ferdig med den første som var surfing. Dette var kjempegøy, og alle fikk det ganske så bra til etterhvert. Nå har vi begynt på volleyball. Halve klassen begynner dagene med volleyballtrening 06.45(!!)
8.15 er det gruppe 2 sin tur. Vi spiller i ca. halvannen time. 10.30 står bussen klar for å kjøre oss til skolen. Vi har undervisning i ca. 2 timer før det er lunsj, og så har vi fri resten av dagen. De dagene det er sol og fint vær bruker vi ettermiddagen på stranden, noen spiller volleyball, noen leser pensum, andre surfer. Vi har det fælt asså, hihi..! I 5 tiden går bussen til skolen igjen og det er tid for middag. Når kvelden kommer er mange slitne og vi prøver å komme oss tidlig i seng (det går ikke så bra). 

Alle(?) jentene som går idrett

I helgen var vi på surfecamp som Ingrid fra PT allerede har skrevet litt om! Bilder kommer etterhvert, men kort fortalt var det en skikkelig våt men utrolig gøy helg!

Bilde fra surfecampen, grått men veldig fint likevel!

Hvor vi bor og flere bilder kan jeg blogge litt om senere. Nå må jeg følge med på forelesning om nervesystemet.. 

Nicoline 

Sydney – Idrett 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *