UPDATES

Hei dere. 

Det har ikke vært de store oppdateringene i det siste, grunnet at tiden går så utrolig fort og vi har kun 3 små uker igjen her nede. Det vil også si at det nærmer seg frister på store innleveringer, så tankene er mest på oppgavene vi har igjen å skrive.

Etter vi kom hjem fra Chase the Sun har det ikke skjedd noe særlig mye spesielt. Jeg tror de fleste var veldig fornøyd med en fin tur, men at det var deilig å komme tilbake til en fast seng, rene klær og rolig dager.

Som jeg har nevnt tidligere er det ofte at det blir arrangert fester i CCC (skolens bar) for oss på Campus. Tirsdagen etter vi kom hjem fra tur var det arrangert russeparty, noe som selvsagt slo godt an hos oss norske.

image
image
image

Ekte russeknutelek, chugge 1 cola med 2 ob i munn. Ikke for å skryte, men jeg vant ;)

image

Ellers går dagene sin vanlige gang. Vi har vært på skolen, skrevet oppgaver, solt oss på stranden og festet på Shark Bar. Nå er det påske her nede, slik som i Norge og de vanlige undervisningstimene er ferdig for semesteret.

De tre siste ukene skal derfor bli brukt til å skrive de siste oppgavene, lese til eksamen og oppleve det vi ikke har krysset av bucketlisten enda. Det er helt utrolig hvor fort tiden går. Plutselig er vi hjemme i Norge.

Men først skal vi nyte de siste ukene her nede i paradis<3

Tina
Sydney – Ex.phil/Ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *