Volleyball og surfing – Bali

Hei! Nå er vi fullt i gang med skole og klar for siste innspurt før eksamen og hjemreise. Det er bare 27 dager til, tiden fyker! 

Vi har som sagt surfing som praktisk idrett, noe som er et must når en for det første er på bali. Vi har hatt surfing helt fra starten av, og har 4 ganger igjen før vi har gjennomført et kurs med 10 ganger. 

Nå har vi begynt å surfe på rev på en strand som heter Sanur. Dette er veldig gøy. Bølgene varer lenger og vi slipper alt stresset med sand, woho! De fleste får det veldig bra til å stå på brettet, og noen får også til å svinge bra. Vi får ikke noe vurdering i surfing, men vi må møte opp slik at vi får faget bestått. 

Vi har nettopp begynt med beach volleyball, og jeg føler vi har kommet ganske langt med de få gangene vi har hatt til nå. Vi har allerede vært gjennom begerslag, fingerslag, underarmsserv, overarmsserv, mottak, opplegg og smash. Så nå blir det mye spilling fremover. Vi har også en kjempe flink lærer som er landslagtrener for norges damelag i sandvolleyball. 

Ovenfor er banene vi spiller på, det er en veldig fin plass. Vi er en gruppe i klassen som skal ha eksamen i volleyball. Jeg vet ikke helt hvordan den foregår enda, men det jeg vet er at det er store forventninger til oss. Så jeg håper det kommer til å gå fint! Ellers er volleyball kjempe gøy, og jeg skulle ønske vi hadde mye mer timer gjennom oppholdet. 

Ida
Idrett 1, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *