Chase the sun – dag 2 og 3

Etter å ha kjørt hele natten, var vi fremme ved neste Hostell tidlig på morningen. Vi fikk litt tid til å sole oss og chille. Siden vi nå er så langt nord, var det 22°C allerede kl 07. Deilig! Vi ble hentet av en guide senere på morningen. Denne dagen går turen til Whitsundays og whitehaven beach- Australias fineste strand! For å komme oss dit, tok vi båt over. Båt-turen var musikk og god stemning. Da vi var fremme gikk vi opp til utkikkspunkter hvor man kunne se ut over hele Whitsundays. Ord kan ikke beskrive utsikten! 

Da vi gikk ned til Whitehaven Beach fikk vi lunsj i båten, og god tid til å kose oss på stranden. Man forstår fort hvorfor denne stranden er så populær! Vi så mange Stingray’s og svømte med de. Gøy! Vannet var krystallklart, så man kunne filme mye under vann. 

Vi tok båt videre til en del av Great Barrier Reef, hvor vi snorklet. På båt-turen kunne vi se skilpadder i vannet. Da vi var fremme Fikk vi utdelt dykkerutstyr, og hoppet uti. Man såg mage ulike arter av både korall og fisker. Vi tok etter hvert båt til ett annet sted av Great Barrier Reef hvor det var enda flere arter å se. Det svømte plutselig en liten hai under meg. Veldig spennende å se med egne øyne!

Da vi hadde tatt båten hjem igjen til hostellet, tok vi alle en rolig kveld med middag og avslapping. Det føltes bra etter en såå innholdsrik dag! 

Dagen etter voknet vi tidlig for å reise videre til Magnetic Island. Det tok ca. 4 med buss. Vi skal bo på Magnetic Island i 2 dager. Da vi var fremme sjekket vi inn i små hytter, og lå ved stranda resten av ettermiddagen. 

På kvelden var det middag og ulike konkurranser hvor man kunne vinne penger til å bruke på mat/drikke i baren. Ene konkurransen var å gå med styggest mulig antrekk. Vi gikk ‘all in’ for å si det slik! Det var også silent disco før kvelden var over. Vi koste oss!

Tina

Sydney – ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *