Chase the sun!

Dag 1 og 2:

Nå er turen som alle har ventet på endelig startet, nemlig Chase the sun-turen. Dette er en 9 dager lang ferie som går ut på å reise med buss fra Brisbane til Kairs. I løpet av denne buss-turen stopper vi på de best stedene og opplever mange gøye aktiviteter! Vi overnatter i hovudsak på ulike hosteller. 

Kvelden før reisen startet, tok vi fly fra Sydney til Brisbane. Her overnatta vi på hostell, slik at vi var klare for å starte reisen fra Brisbane morningen etter.

Første dagen gikk turen til Sunshine Coast. Her gikk vi blant anna innom ett marked med mat og andre ting. Vi besøkte også Noosa beach, men siden været ikke var så bra, så ble vi ikke så lenge her. Ved denne stranden er det muligheter for å se ville koala-bjørner. Da vi hadde sett oss litt rundt, tok vi bussen videre til Rainbow beach. Det var her vi overnatta. Litt før solnedgang gikk vi for å sandsurfe, noe som var utrolig morsomt. Vi så solnedgangen fra samme sted. For en hyggelig kveld.

Dag 2 voknet vi til gratis pannekaker på hostellet. Denne dagen brukte vi til å besøke Fraser Island – verdens største sandøy! Vi reiste med en guide som viste oss rundt hele dagen. Siden øya er så stor brukte vi buss for å komme oss fra sted til sted. Selve bussturen på øya var en opplevelse i seg selv, da vi kjørte på stranda og gjennom skog, noe som kunne føles som en berg-og-dal-bane! En av stedene vi dro til på Fraser Island var McKinsey Lake – ett av de fineste stedene jeg vært. Vannet var helt klart!

Da vi var ferdig å bade i vannet og hadde solt oss litt, fikk vi mulighet til å fly over Fraser Island i eit lite fly. Selfølgelig ble vi med på det! Utsikten var fantastisk. Stranden ble brukt som rullebane, noe som var spennende! 

Vi besøkte også en nydelig bade-elv. Her kan man flyte nedover hele elven i en flyte-ring. Guiden tok oss også med til en strandet båt som har vært der i mange mange år! Når vi var hjemme igjen på hostellet pakket vi sakene våre og kjørte hele natten videre til neste sted- fortsettelse i neste innlegg.

Tina

Sydney – ex.phil/ex.fac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *