Velkommen til Australia!

Hei alle sammen!

Vi er tre jenter som har reist til Australia med GoStudy for å ta et semester i Bachelor of Business på ICMS (International College of Management Sydney). Vi har fått muligheten til å blogge om våre opplevelser og erfaringer her i vakre Australia! Vi tenkte å ta en liten introduksjon om oss selv.

Jeg heter Branny Lin og er en 19 år gammel jente fra Bergen. Jeg fullførte VGS i fjor, og var usikker på hva jeg ville videre. Da jeg fant ut om GoStudy og ICMS, virket Business Management i nydelige Australia som det perfekte valget for meg! Fagene virker interessante, og lærerne her er utrolig greie.

Jeg er glad i fart og spenning, og gleder meg aller mest til surfing og fallskjermhopping! Ser frem til tre spennende og lærerike måneder her i Sydney!

Hei, jeg heter Hanne Gjersvik Dyrnes og kommer fra Smøla, som er en øy i Nordmøre. Jeg er 19 år og valgte å studere business hos ICMS både for å prøve ut fagene som de tilbyr og også for å oppleve Australia. Jeg gleder meg til strandlivet og gode fester i godt lag. I ukene fremover ser jeg frem til å bli godt kjent med menneskene som er her og å utforske Manly og Sydney.

Hei! Jeg heter Julie Margrethe Olsen og kommer fra Arendal. Jeg er 23 år gammel og ville prøve meg på noe nytt og spennende, derfor valgte jeg å studere business her på icms. Jeg har egentlig en bachelor fra før, barnehagelærer, men var nysgjerrig på hvilke muligheter som fantes. Fagene virket veldig interessante, så valget om å studere her ble derfor lett.

I tillegg til at skolen virket bra er også stedet et stort pluss! Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Australia, så dette passet meg perfekt. Strandlivet her nede er helt nydelig og menneskene er utrolig hyggelige og imøtekommende! Disse månedene blir veldig bra!

Vi gleder oss masse til å blogge her på Studentbloggen, og håper at dere vil følge oss videre på den fantastiske reisen vår! Om dere vil se flere bilder og videoer fra hverdagen her i Sydney, så følg oss gjerne på våre sosiale medier: @brannylin, @hanne_09 og @juliemaolsen.

Vi snakkes snart igjen!

Branny, Hanne og Julie – ICMS i Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *