Girona, Game of Thrones og enda litt mer lykke

Det var tid for den siste utflukten i Barcelona, og det var en liten gjeng som møtte opp på togstasjonen. Vi skulle nå ta toget i en times tid til Girona, og det var nok mange som gledet seg til å oppleve den lille byen som fungerte som location i deler av Game of Thrones. Det var som vanlig Martine som viste oss rundt og fortalte om det meste interessante byen hadde å by på, og vi fikk et lite innblikk i historien til byen.

Etter at vi hadde gått rundt i noen timer dro for å spise lunsj, og som vanlig var det tapas som gjaldt. Da vi var ferdige med lunsj fortalte Martine om skulpturen som er avbildet under, og hvordan det visstnok bringer lykke om du kysser rumpa til “løven”. Både Emma og jeg bestemte oss for å gjøre det, så vi venter egentlig bare nå på at vi skal merke noe til det.

Prøvde meg på lykken i Sitges, så tenkte at det var like greit å prøve igjen i Girona.

Vi fortsatte touren, og nå var det på tide å se seg rundt og se etter om man kunne kjenne igjen steder fra sesong 6 i Game of Thrones, og det var mange av dem!

Noen kjenner kanskje igjen kirken fra sesong 6 av Game of Thrones?

Vi sov oss gjennom den drøye timen det tok å komme tilbake til Barcelona med tog, før vi møttes senere på kvelden for sangria på La Oveja Negra.

Hedda

Barcelona/Paris – Exphil/Exfac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *