A day in the life – som PT-student på Bali

Kl07-10: forelesninger

Undervisningen starter for det meste ganske tidlig, noe som egentlig er veldig deilig for da har vi fritid hele resten av dagen. Det tar typ 3 minutter å gå fra hotellet til campus. Alle møter presist og klar til time. Av og til starter vi litt senere:) I løpet av timene har vi flere pauser på 5-10min slik at vi får strekt beina og pratet med sidemannen. Vi har så dyktige lærere her og veldig spennende fag, så undervisning er alltid noe vi ser frem til.

Kl10-1030: frokost

Frokosten på hotellet er åpen til 10.30, så da går vi rett fra timen til frokostbufeen. Her er det mye digg mat, alt fra stekt egg, til frukt, til spagetti, til crossaint. Vi hiver innpå til det stenger!

11-13 – tænetid! 

UVen peaker i dette tidsrommet så da er det bare å hive på seg bikini og løpe til stranden :)) Det tar 15min å gå til nærmeste strand, men man kan og dra til for eksempel Uluwatu for de fineste strendene på Bali. Det er i tillegg solsenger og basseng på hotellet hvis man heller vil ligge der.

13-14

Lunsj tid! 

Vi elsker å utforske nye spisesteder på Bali! Her vil vi anbefale Canggu!! Masse fine steder å spise😋 Dette er også en super mulighet til å jobbe med skole på en fin kafé, for eksempel med en deilig breakfast bowl fra Milk&Madu.

15-17

Gym-time!

Vi som studerer PT er ofte glad i trening. På campus har vi et treningsrom som brukes til undervisning, men vi kan også bruke det til å trene på fritiden vår. Eventuelt så kan man kjøpe seg medlemskap på et treningssenter her. Det finnes veldig mange kule gymmer, noen av de mest populære er «The Bar», «Hammerhead», «Nirvana», «The Flash» og «Body Factory».

18-19

Solnedgang 

Det er såå fine solnedganger her og er virkelig verdt å få dem med seg!☀️

Man kan for eksempel gå 15 min til nærmeste strand, eller ta 15 min gojek til Canggu for å se.

19-21

Middag

Det finnes mye god mat for en billig penge her nede! Enten kan man gå ut på restaurant eller bestille via appen gojek og få levert til hotellet😋

21-22

Slappe av/leggetid

Mimre litt om dagen med roomien, lese i bok, dusje, rydde, pusse tennerne og hoppe i køys😴

Dette var da en typisk dag for oss nede på Bali! Ingen dager er like så man må være forberedt på endring i rutiner. Men kan altså ikke klage på denne hverdagen her!!

-Johanne og Pernille

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *