Enda en utflukt og et minne for livet

Vi har allerede pasert vår tredje helg her i Barcelona, og vi merker at tiden her går ekstremt fort. Ettersom det var helg, var det på tide med noen nye aktiviteter. Helgen startet med en hyggelig fredagskveld på stranden hvor vi så på solnedgangen, hørte på musikk og koste oss. Dagen etter møtte vi opp på togstasjonen, og vi skulle ta toget til turistbyen Sitges, som ligger et stykke utenfor Barcelona. Dette er en liten by med vakre strender og mange historiske bygninger, dette er også stedet hvor Barcadi-familien kommer fra. Turen inneholdt litt guiding, shopping, god mat og fint vær. Da vi hadde kommet oss av toget fikk vi en omvisning rundt i byen av Martine som fortalte oss om historien til byen.

Solnedgang på stranda

Det bringer lykke å ta på denne hånden, så Hedda gjorde et forsøk

Etter omvisningsrunden fikk vi i oss litt mat før gjengen dro ned til stranden og nøt det fine været med is. Som nevnt var vi veldig heldige med været, så vi ble sittende ved stranden en stund før vi gikk inn i byen. Vi ruslet og shoppet litt i den fine byen i et par timer før vi tok toget hjem igjen.

Anberfaler å besøke denne byen om dere er i Barcelona!

Vi tok turen innom Casa Bacardi

Søndagen strartet med en tur til det populære Palo Alto Market, dette er et vintage og matmarked som arrangeres første helgen hver måned. Vi gikk fra bod til bod i finværet og vi fikk alle kjent litt på lokalfølelsen. Vi fikk også testet ut litt ulik mat og drikke fra forskjellige deler av verden, og noen av oss fikk handlet litt.

Etter markedet dro vi en tur hjemom før vi dro til Camp Nou for å se fotballkamp. Fcb møtte Levante på hjemmebane, og det var med andre ord en veldig spennende kamp. Det at vi fikk sett kampen og alle spillerne i virkeligheten var en opplevelse i seg selv, og det toppet seg da det endte med seier til Barcelona på hjemmebane. Etter kampen dro vi fornøyde hjem, og da vi kom hjem var det tid for å legge oss og starte en ny uke.

Ellen Marie og Hedda

Barcelona/Paris-Exphil/Exfac

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *