Adios Mexico

Monita kommer med siste innlegg fra nydelige Puerto Escondido!

5 minutters gange langs stranda og de store bølgene er borte og en lite søt båthavn ligger der. Her kan man melde seg på fisketurer, delfintur, bananbåtkjøring eller spise en fin lunch på uteresturantene. Sjømaten blir ikke bedre når man sitter med føttene i sanda med havet et steinkast unna. Der tok jeg og to andre jenter en tidlig morgen, faktisk kl 06.30, en tur ned for å se på fiskekonkuranse og bli med ut på en av småbåtene på tur. Her så vi enda fler skilpadder og var så heldige å fikk med oss noen delfiner!! Men de hopper så fort at vi fikk ikke noen med på bilde. I samme slengen dro vi opp noen fisk, for båtføreren vår var med i konkuransen for morroskyld. Senere den kvelden var det så mye fisk i havn at du betalte ikke mer enn 5 kroner for en godt stekt fisk, nydelig!!!! Og, så og si, nesten gratis!

Etter eksamen holdt vi en stor toga-fest på beach cluben til hotellet! Med alle tekstilbutikkene som er i sentrum ble det ikke vanskelig å knytte til ett kostyme. Spesielt når det koster 6 kroner per meter! Det ble en kveld med masse klemming, for vi visste at dette er vår siste stund sammen for denne gang.

Gruppebilder på stranda den aller sise kvelden i solnedgangen. Dette er minner vi alle vil ta godt vare på. Jeg vet jeg ikke er alene om å si: “dere er alle fantastiske mennesker. Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent med hver eneste enkelt av dere. Tusen takk for alle minnene, latteren, sene kvelder, tidlige morgninger og eventyrene vi har begitt oss ut på!”

Da bar det hjem……. Til Norge…. MEN, vi mellomlander i Mexico City en hel dag!!!! Da tar vi muligheten til å dra for og se på pyramidene. Ikke lenger enn en times til fra og til flyplassen ligger Pyramidene i Mexico City. By-the-way, Sykt stor by!!

Her er litt av underverket vi fikk sjekke ut:

Senere ble det en tårevåt avskjed på gardemoen. En og en falt fra oss. Gruppa ble mindre og mindre. Klemmene var lange og gode. Jeg kommer til å savne dere masse. Alle sammen! Reunion Puerto Escondido 2013?? Selvfølgelig!

(tatt fra verandaen)

Tusen takk til alle som har fulgt bloggen.

Det var alt fra Monita, studenten fra Mexico, Puerto Escondido. Jeg vil ikke forandre noe! Viva Mexico! Gracias por todo <3 Hasta Pronto!

Adios!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *