Oppholdet i Manly er over, og vi er alle kommet hjem til kalde Norge igjen. Jeg kan ikke tro at 3 måneder gikk så fort. Jeg husker da vi først kom ned, og 3 måneder føltes som en evighet, men plutselig var det bare noen dager igjen og vi måtte begynne å pakke kofferten våres. Selv om 3 måneder har flydd forbi, har vi allikevel opplevd utrolig mye. Det å dra til Australia er et av de beste valgene jeg har tatt, og jeg og alle de andre som tok turen ned sitter igjen med masse gode minner, og ikke minst nye venner!

Noen dager før vi dro hjem ble vi innvitert ned til the Bassment, hvor det ble hold noen taler og vi koste oss en siste gang. Direktøren på skolen spøkte med at det kom til å bli utrolig mye roligere nå som vi skulle dra, men at han gledet seg kjempe mye til å ta imot nye elever fra gostudy i februar. Alle dere som skal ned i februar burde virkelig glede dere!

Det ble også tatt bilde av oss. For en herlig gjeng!

Det som er så fantastisk med Manly, er at du både får storby og strandliv. Det var en av hovedgrunnen til at jeg valgte akkurat manly, og jeg ble ikke skuffet. Manly er en utrolig fin forstad med masse restauranter, butikker, utesteder og ikke mindt vakre strender. Samtidig ligger Sydney sentrum bare en kort båttur eller taxi tur unna. Etter min mening, er Manly det baste stedet Gostudy kunne ha valgt i Australia. Her er noen bilder av vakre manly :)

Jeg savner Manly og Australia allerede, ikke minst alle menneskene der nede. Håper dere som drar ned i februar får det like bra som vi hadde det der!

Madelene, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *