Bali, here I’m!

Ja da var vi endelig i gang her på Gostudy, studiested Bali! Det har vært problemer med nettet og jeg har plagdes litt med å finne ut av bloggen, derfor har det ikke vært noen innlegg fra oss her på Bali! Men etter ett lite lyn kurs i hvordan bloggen fungerte, fant jeg ut at jeg måtte skynde meg å skrive ett innlegg, slik at dere ikke tror at vi er helt døde her på Bali.

Jeg heter Lill Katrin, er 20 år og kommer fra en liten by i nord-norge som heter Mo i Rana. Jeg (og min venninne Frida som jeg reiser sammen med) studerer PT (personlig trener) her på bali. Jeg har ikke tenkt til å bruke denne PT utdanningen til å jobbe som PT, men skal ta en bachelor i Idrett, så dette er på en måte andre året mitt. Kan ikke klage på studievalget akkurat.

Vi har vært her totalt i 5 dager nå og i går var første skoledag. Vi bor på ett hotell som heter Seminyak village. Da vi kom hit var jeg ganske så spent på rommene, noen hadde skremt meg hjemme med at det var skikkelig skittent her og veldig rotete. Men ble ganske positivt overrasket da jeg kom hit. Rommene er helt greie. Det er store rom, store bad, gode senger og rengjøring hver dag.  Alle rom er ikke like, dessverre. Noen fikk kjempe smårom, med helt hvite vegger med ingen bilder eller noe, og noen hadde ikke vindu. Er dette lov, spør nå jeg.

Så har vi vært på båttur. På øya fikk vi omvisning av en landsby, snorkle og prøve bananbåt. I tillegg fikk vi lunsj som visst nok skulle være Bali’s beste mat. Å det var det! Det var nydelig godt og det beste jeg har smakt hittil.

Kan si litt kort om hotellet og om det som er rundt. Det er ikke inkludert frokost her på hotellet, det må man betale for. Jeg har prøvd hotell maten og jeg må si at jeg synes det er bedre å ta seg en tur på supermarked og handle slik at man spiser frokost på rommet. Det er kjøleskap her og det kjøleskapet vi har, er så kaldt at alt vi legger i det, blir nesten frossen. Skulle tro det var en fryser vi hadde. Siden jeg bare har vært her i 5 dager, så kan jeg ikke akkurat anbefale så mye. Men Ultimo er en bra restaurant å spise på. Det er kjempe billig også.

Jeg har ikke helt satt meg inn i kursen her på Bali. For meg blir dette bare monopol penger. Alt er lapper. 5000 ruphie er 3 norske kroner ish. Hva er det liksom? Lapper for 3 kroner. Men kommer vel inn i det etter hvert. Ellers koser vi oss, drikker øl og soler kroppene våre og studerer masse, selvfølgelig. Vi er så vidt startet med skole så tror ikke alle er blitt så godt kjent enda. Så foreløpig henger vi rundt med de vi reiser sammen med. Men det kommer seg vel etter hvert.

 For at det ikke skal bli så mye lesing så skriver jeg ikke så detaljert og så får jeg bare starte med å blogge herifra. Forhåpentligvis blir det litt mer bilder når jeg får fikset det.

Skulle det være noen spørsmål så er det bare å ta kontakt, så skal jeg prøve å svare etter beste evne! Når internette kommer i gang her, så blir jeg å poste mye på instragram. Så feel free til å follow.

Instragram: nikolaisn
Spørsmål: lillkatrin_kristiansen@hotmail.com

Lill Katrin
Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *