Surf, safari og sangria!

Hei igjen kjære lesere! Monita skriver seg inn fra Puerto Econdido nok en gang!

Siden sist har flere av studentene fått større og større sans for surfing. Noen har til og med kjøpt egne brett! Vi drar på de strendene med noe mindre bølger for å få trent opp våre nye kunnskaper. Både guttene og jentene har ødv en del. En del klarer å stå opp på brettet uten å falle av etter tre sekunder. Bra jobbet! Og dere ser så proffe og sporty ut med brettet under armen ;)

I begynnelsen av helgen dro største deler av gruppa på dagsutflukt. I den hete varmen måtte alle smøre seg med tolmodighet, da vi måtte kjøre 90 minutter utenfor byen. Men det var så verdt det da vi endelig kom fram! Da fikk vi komme inn på et svalt skilpaddemuseum med store akvariumer fylt av ulike skilpadder. Noen hvite, andre mørke, flere prikkete og alle i ulike størrelser. Noen av de kunne veie opp til 700 kg! Og de svømmer nesten majestetisk gjennom vannet. Jeg storkoste meg!

Turen førte videre med krokodillesafari. Fra en liten robåt padlet vi sakte gjennom denne jungel"aktige" atmosfæren. I løpet av turen så vi et par krokodiller, men de var svært vanskelig å få øye på der de gjemmer seg mellom blader, røtter og vann. Store og skumle! Men de beveget ikke på seg som alle de andre skapningene rundt gjorde! Vi så iguaner, gilaøgle og slike øgler som løper på vann! Merkelige fugler, planter og andre skapninger fanget oppmerksomheten like mye.

Før vi rakk å dra hjem så vi også oter, en merkelig utgave av maursluker, vaskebjørn, babyskilpadder og babykrokodiller! Dette var både frie dyr og noen som har blitt reddet av mennesker og nå bor mer reservert. Men storfavoritten var Yoppi! En fantastisk liten ape som ville holde oss i hendene, holde rundt oss, bli fjernet lus på etter han undersøkt Lucas sitt hår. Det var veldig vaskelig å gå fra den fantastiske lille skapningen som bare ville ha lek og kos! En monito! Det betyr liten, søt apekatt.

En veldig fin tur!

Snart kommer flere opplevelser!!

Monita

Mexico, Puerto Escondido

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *