O-week

Hei hei alle hjemme i kalde Norge. Hører rykter om skraping av is, frost og kalde morgninger der hjemme? Jeg kan med glede fortelle dere at her i Sydney har varmen kommer for fult! Enda bedre er det at vi har enda varmere dager i møte. Herlig!

Denne uken har det vært o-week her på ICMS. Helt siden mandag har det vært felles aktiviteter på både dagtid og kveldstid. Fordi vi norske har begynt med skole, har vi ikke hatt mulighet til å vær med på alt som foregår på dagtid, men om kveldene har det vært fult kjør.

På tirsdag var det cocktailparty med drikke og sushi, før turen gikk videre ut på byen her i Manly. En fantastik kveld hvor så og si hele skolen var til stedet.

På onsdag var det karaoke nede i the Bassment. Skal ikke lyve å si at alle som våget seg opp på scenen var like taletfulle, men sykt morsomt var det hvertfall! Var faktisk en del som hadde et sjult talent også, og det var flere av de norske som tok turen opp på scenen og viste hva vi nordmenn er gode for:)

Da torsdagen kom var det klart for bar til bar runde her i Manly. Alle møttes nede i the Bassment, og vorset før turen gikk ut. Vi ble vist de mest kjente utestedene, før kvelden endte på the Shark Bar. Av en eller annen grunn ender de aller fleste kvelder opp der :)

I dag har det vært commencement day oppe ved tennisbanen. Der var det BBQ, masse stands og annen morro. Når sola kom frem ble det enda bedre! Red Bull var også tilstedet og spilte musikk. Enda en herlig dag her i Manly.

Har du noen spørsmål så er det bare å sende meg en melding på face: Madelene Orderud. Vil du se flere bilder så er det bare å ta en titt på instagram: madeleneo.

Madelene, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *