Bilder av Havana og helgetur til Las Terrazas

Etter den fantastiske turen til Varadero som vi skrev om i sist blogginnlegg ble det et hardt møte med skolehverdagen igjen på mandag. De som hadde levert prøveeksamen fikk tilbake resultatene, noe som ledet til både fornøyde og misfornøyde ansiktsuttrykk. Det nærmer seg eksamen med stormskritt, og denne uka ble derfor brukt til å gjennomgå bok 2 i Ex.Phil. Da vi på fredag var ferdige med siste forelesning var det kun én uke igjen til eksamen.

På grunn av eksamenslesing har det vært en ganske rolig uke, men i helgen var det forskjellige morsomme aktiviteter arrangert av GoStudy. På fredag dro mange på cabaret; et show med massevis av cubanske dansere i forskjellige kostymer som sang og danset cubanske historier. Alt foregikk på spansk, men etter over en måned her på Cuba så forstår de fleste i det minste litt mer enn de gjorde da de kom hit. Alle var svært fornøyde med showet på uteklubben som sies å være like bra, om ikke bedre, enn Cubas mest kjente klubb.

På lørdag ble det arrangert en tur til Las Terrazas. Las Terrazas er en liten landsby omtrent to timer fra Havanna, hvor det bor svært få mennesker som alle livnærer seg turisme. Til tross for den store satsingen på turisme, har byen fortsatt sin spesielle sjarm. I las Terrazas var det muligheter for å bli med på canopying og i tillegg bade i en slags elv med mange mindre fossefall inne i en skog. Dette badeområdet heter «Baños de San Juan». Det var en kjempefin tur, hvor vi fikk sett litt av Cubas mer avsidesliggende steder. Alle hadde det morsomt med å plaske rundt i fossefallene, og hoppe fra bergene rundt «bassengene.»

Nå skal vi gjøre en siste innspurt med lesinga før dommedag på fredag, og så har vi en hel ferieuke hvor vi kan gjøre absolutt hva vi vil!

Kryss fingrene for at vi alle står på eksamen! :-)

image

Capitolio i Havana…

image

Spansk arkitektur i Havana…

image

Canopying på Las Terrazas…

image

Las Terrazas…

Baños de San Juan, Las Terrazas…

Fossefall bading

Bokmarkedet i gamlebyen, Havana.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *