Studyweek: Cairns

 Da var det på tide med et nytt blogginnlegg!

På grunn av dårlige internettilgang og en travel helg og uke har jeg ikke fått oppdatert noe på bloggen. Nå befinner jeg og fire andre oss på en øy kalt Vanuatu (ligger mellom Fiji og Australia), men jeg tenkte å fortelle mer om det når jeg kommer hjem på søndag. Nå skal jeg forteller litt om hva vi har gjort i helgen!

Vi tok flyet til Cairns fredag formiddag, sjekket inn på et kjempefint hotell og laget taco og slappet av resten av kvelden. Lørdag var det tid for en tur til Daintree National Park, hvor vi fikk dra på krokodillespotting (så dessverre ingen krokodiller), en liten gåtur i regnskogen, god BBQ-lunch, bade i en elv og smake på tropiske frukter. Vi dro klokka 7 på morgenen og kom ikke hjem før 18 på kvelden, så det var en ganske lang dag før vi kom oss hjem. Bilen vi satt i var heller ikke i så god stand, så jeg tror alle syns det var godt å komme seg ut av den når vi var hjemme på kvelden. Alt i alt var turen veldig spennende, og det var interessant å få sett noe annet enn det vi er vant med og har sett før, selv om jeg hadde utrolig lyst til å se i alle fall en krokodille!

På søndag var det duket for en tur ut til Great Barrier Reef, der vi skulle snorkle, sole oss og bare kose oss hele dagen. Vi sto igjen opp ganske tidlig for å ta en båt i 1,5 timer ut til «Marineworld» hvor vi skulle være hele dagen. Man kunne melde seg på forskjellige aktiviteter som glass-bottom-boat, helikoptertur, dykking osv, men vi valgte å snorkle på egenhånd og ligge på soltaket og bli brune i stedet! Det var utrolig store bølger den dagen, og jeg var dessverre en av de som fikk merke det ganske godt. Var derfor ganske kvalm da vi kom til Marineworld, og holdt meg mest på land den dagen. Måtte selvfølgelig snorkle litt når jeg først var på Great Barrier Reef, og det jeg fikk sett var utrolig fint!

Turen hjem var mye bedre, og vel hjemme måtte vi bare spise middag, pakke og legge oss til å sove, vi måtte nemlig stå opp kl 03.00 den natten for å ta flyet videre til Vanuatu, hvor jeg nå sitter etter å ha strevd med å få internett!

 Noen bilder av hotellet:

 Bilder fra Rainforrest-turen på lørdag:

Bilder fra Great Barrier Reef:

Har tatt endel bilder til, men de fleste er av kjedelig regnskog (i alle fall for dere som ikke var til stedet og fikk høre noe om det) eller dårlige bilder! 

Kommer tilbake på søndag/mandag med bilder og tekst fra Vanuatu :) Ha en fin uke!

Maren
Engelsk i Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *