Eksamenslesing på Cuba…

Buenos dias!

Leseuka suste forbi, og plutselig var Ex.Phil-eksamen over oss. Det var varierende lesemetoder innen gruppa; mens noen levde i sus og dus og fornektelse, og utsatte pugginga til de to siste dagene før eksamen, satt andre innestengt i leilighetene hele uka og levde på instant coffee og havregryn.

Da fredag (og dommedag) var over oss, hersket det likevel en kollektiv følelse av angst. Nervøsitet kom til overflaten i tårer, hyppige do-besøk og desperate forsøk på å lese over hele pensum de fem siste minuttene før eksamen begynte. De fire timene passerte fort (i enkeltes tilfelle litt for fort), og plutselig var vi ferdig med vår første eksamen på Cuba. One down,-  two to go.

Lettelsen over å være ferdig var så sterk at de fleste var fornøyd uansett om de følte de hadde prestert bra eller ikke. Kvelden kom med ferieforberedelser, etterlengtet søvn og et ukjent antall flasker rom. Eksamen ble feiret med stor entusiasme, og det var deilig endelig å senke skuldrene etter uker med studier og stress. Nå er det ferieuke, og alle hjerter fryder seg!

Det er mange spennende planer for ferieuka! Mange skal ut å reise, – et par helt til fremmede land som Panama og Bolivia. Ellers står dykkekurs, kjærestebesøk, rundreiser på Cuba og strandferier på agendaen. Vi håper vi er klare for å ta fatt på Ex.fac. etter en hel uke med avslapping og moro!

Hasta luego! 

Kristine

image

Fartein i Panamá

image

Klare til å hente besøkende med stil

image

Halve gjengen sammen…

Resten av gjengen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *