Praktisk eksamen og studieuke ;)

Hei igjen :)

Her kommer det en liten oppdatering fra Bali og Idrett 1:)

Vi på idrett har undervisning i 3 forskjellige sporter her nede, Karate, fortball og volleyball. Det er sånn at klassen er delt opp i 3 grupper og hver gruppe skal ha ekamen i en av disse sportene. Jeg var i den første gruppen, så jeg hadde karate eksamen. Vi trakk da 3 av 11 teknikker som vi måtte vise for sensor å fikk karakter ut fra det.

Alle i klassen må bestå en ferdighetsprøve i hver av sportene. Så karate er vi da ferdig med. Forball har vi trening i under hele oppholdet. Mens volleyball begynner vi med i morgen :)

image

Her er klassen under en karatetrening :)

image

Her ser dere en fotballtrening. Vi trener på ettermiddagen så det ikke skal være så varmt. Men varmt er det alikevel. :)

image

Her er klasserommet vi har undervisning i :) Vi er akkurat ferdig med eksamen i anatomi og fysiologi og har hatt første dagen med idrettspedagogikk i dag. På bildet var vi klassene fra både Personlig trener og idrett. Nå er vi adskilt og har forskjellige emner.

Studieuken

Den uken som har vært nå har vi hatt studieuke, eller høstferie :) Det er mange somhar vært ute og reist til blant annet Thailand, Singapore, Australia. Andre har vært på en rundreise på Bali for å se mer av øya vi bor på. Og så er det ganske mange som har reist til en annen liten øy som heter Gili, som ligger ca 2 timers båttur utenfor Bali.

Jeg var noen dager på Gili sammen med en gjeng fra skolen og 3 av vennene mine fra norge som er på backpacker tur i Asia, som har stoppet innom Bali noen uker.

image

Gili er en fredfull øy med en hvit sandstrand som går rundt hele øya. Som dere ser på bildet over her. Jeg følte det litt som om at jeg var kommet til paradis når jeg lå på stranda der :)

Det er ikke biler eller scootere, som det er veldig mye av på Bali, der ute. Transportmetodene rundt på øya er hest med vogn eller sykkel. 

image

Her er et bilde fra båten på vei fra øya når jeg reiste hjem søndag morgen :)

Det var alt for nå :) Kommer tilbake til dere senere med flere bilder og oppdateringer herfra :)

Hilsen Andrea W.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *