Blogging fra Bali

Hei

Mitt navn er Elena, og jeg kommer dette semesteret til å blogge fra Bali.

Jeg er ei (snart) 23 år gammel jente fra Mo i Rana, som nå har funnet veien hit, hvor jeg studerer til å bli personlig trener. 

Mange vil vel kanskje si at jeg er ei rastløs jente med alt for mye energi, masse «gode» ideer, som alltid er klar for nye eventyr. Til tross for dette er jeg og ei svært tålmodig sjel, som har troen på at man kan klare alt man vil, det umulige tar bare litt lengre tid. Jeg er og en av de personene som er svært blid på morgenene, og blir enda blidere dersom jeg møter på noen som er gretne. Sjarmen av å være et a-menneske er vel at jeg gleder meg enormt til de «supertidlige» undervisningene som kommer litt senere i semesteret. Når det er sagt står jeg stort sett opp før klokken seks hver dag her på Bali for å trene. Dette er svært fint, da man får med seg soloppgangen fra gymmen vår, som ligger her på campus. 

Det kommende semesteret kommer jeg til å fortelle om hva vi gjør og hvordan vi har det. Satser på få publisert et variert utvalg av alt vi opplever, fra skole til aktiviteter, kultur og mat.

Jeg kan nesten ikke vente med å ta fatt på resten av dette eventyret, og gleder meg til å dele det med dere!

Dersom noen er interessert i å se mer av hva vi gjør her på Bali kan dere følge meg enten instagram(elenanyborg) for å se blinkskuddene, eller på snapchat(elenaaen) for å følge med på hvordan en vanlig dag ser ut for meg, fra frokost til leggetid.

Elena
Personlig Trener – Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *