Boat Party

(Dette innlegget har jeg forsøkt å legge ut i flere dager nå, men dårlig internett har ført til en “bitteliten” forsinkelse.)

Jeg skal være ærlig med dere: Vår gruppes motivasjon til studering har sakte men sikkert dalt nedover – i alle fall om man skal sammenligne med innspurten før ex.phil-eksamen. Så da prøveeksamen var overstått på torsdag (takk gud for hjelpemidler), tok så å si hele gjengen badetøyet på: Vi skulle nemlig på BOAT PARTY!

Her i Brasil har vi vår egen festkomité som arrangerer fester og sosiale sammenkomster. Om gruppen ønsker å ha en halloweenfest, har vi en halloweenfest. Om det vises interesse for grillings i sommerhuset til Cesar og Tatiana (våre brasilianske kontaktpersoner), så gjør vi det. Denne gangen var folk hyppe på båtfest, og jammen ble det ikke en helaftens fornøyelse med både grilling, drikking, soling, bading (inkludert hopping fra dekk), snorkling, dansing og sist men ikke minst – chilling for alle penga!

Båten vi dro med, Golfo, har så å si blitt vår «private» båt hvor enn vi skal. Det er Cesar som eier den, og derfor har vi mulighet til å leie den (nesten) når vi vil, til en studentvennlig pris. Med sine to dekk, er det mulighet for avslapping nede, og full fest oppe (Les: Vera), noe vi alle nyter godt av.

Båtturen tok oss først til Saco do Ceu, en sjarmerende bukt med flere luksuriøse sommerhus. En lokal venn fortalte at mange celebriteter pleier å feriere på øya, og at det er hit de i så fall drar. Senere tok vi turen til Praia do Amor («Kjærlighetsstranden»), men ettersom den – naturlig nok – er beregnet for ca. to personer, fant vi ut at Praia Iguassu – en strand som er isolert fra de slitsomme turistene med høye fjell på den ene siden, og havet på den andre siden – var perfekt for oss.

Etter å ha slappet av og kost oss på havet i flere timer, dro vi fornøyde hjem. Noen av oss tok turen til utestedet Aquario senere den natten, mens andre var flinke elever og la seg til å sove for å være opplagte til forelesning neste dag … heheh.

Til tross for ulik ansvarsfølelse, kan jeg med trygghet si at torsdag var en herlig dag – etter klokken 15.00 … :)

Tchau!

Monika
Ilha Grande, Brasil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *