Coldplay & Skydiving

Da har enda en uke flydd forbi her nede i Sydney, tiden går så alt for fort her nede! Den sista uken har det vært mye skole, så jeg tror de fleste var ganske lettet og fornøyde da helgen endelig kom.

På fredagen dro jeg og noen andre jenter inn til Sydney for å se COLDPLAY live. Allianz statium tar 50 000 tilskuere, så dere kan tenke dere hvor mye liv det var der. Coldplay var helt syke, anbefaler alle som har mulighet til å se dem live, å nettopp gjøre det! Både sceneshowet, lys og lyd var helt fantastisk. Spesielt bra var det fordi absolutt alle som var der fikk lysende armbånd som lyste opp hele arenaen. Hvis du er i Sydney å har mulighet til å dra på konsert, gjør det!

I dag har mange av oss vært å hoppet i fallskjerm! Det er et tilbud alle vi norske fikk, og de aller fleste tok i mot det. Siden vi er så mange, så ble vi delt opp i tre grupper. Den første gruppen hoppet for ca en månedsiden, mens vi andre altså måtte vente til i dag.

Vi ble hentet med buss utenfor skolen halv 7 i dag tidlig. Etter over en time med buss, var vi endelig fremme hos Sydney Skydivers. Vi fikk hoppe i grupper på rundt 5 personer, og jeg havnet selvfølgelig i den siste gruppa. Selv om vi måtte vente en stund, så var det utrolig morsomt å se en etter en dale ned fra himmelen.

Flyet som tar oss med opp, er seriøst det miste og mest skranglete flyet jeg noen gang har sett. Jeg vil nesten påstå at selve flyturen opp til 14 000ft var mer nervepirrende enn selve hoppet.

Det å hoppe i fallskjerm er en helt herlig følelse, anbefaler på det sterkeste at dere gjør det hvis dere har tenkt dere ned til Sydney til våren.

Spørsmål? Jeg svarer gjerne på facebook: Madelene Orderud

Flere bilder på instagram: madeleneo

Madelene, Sydney

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *