Delfinsafari, Waterfall & Svømme med delfiner!

Heisann! 

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Lovina, som ligger på andre siden av Bali. Siden det kun er to usle uker igjen av oppholdet vårt, fant vi ut at vi måtte få unnagjort ting vi har tenkt på å gjøre her nede, som vi enda ikke hadde tatt oss tid til å oppleve! Turen var arrangert slik at vi hadde vår egen privatsjåfør gjennom hele turen. Eventyret startet på et hotell i Lovina, som hadde det meste man kunne ønske seg, vi ankom hotellet tidsnok til å få med oss solnedgangen!

(NULL FILTER !! )

Dagen etterpå ble vi vekket klokka seks om morran for å ut på delfinsafari! Dette var ganske gøy, men ganske sært.. Mange mange småbåter var ute med turister i håp om å få se delfinene. Når noen så et sted det der finnene til delfinene stakk opp av vannet, kjørte alle i full fart i den retningen.. Dette skremte selvfølgelig delfinene lenger vekk. Slik kjørte de frem og tilbake i et par timer.. haha! 

Da vi kjørte inn til land igjen, tok vi en god frokost på hotellet før vi sjekket ut og dro videre på Waterfall uti skogen! Her slida vi ned en foss! Så egentlig utrolig skummelt og vondt ut når vi så andre gjøre det, men fjellet var så glatt at det var som å skli på en rusjebane, bare veldig veldig bratt aka rett ned! ;-) 

Her tok vi waterfall 

Da vi var ferdig med å leke tarzan, gikk turen videre til Melka hotell for delfinsvømming! Dette kan jeg med hånda på hjertet si at er noe av det gøyeste jeg har opplevd iforhold til aktiviteter i Bali, så dette anbefaler jeg på det sterkeste! 

Kjempefin tur! Koste oss masse! Nå rettes prioriteringene mot eksamen som skjer allerede i neste uke! 

xoxo

Tina & Emilie

Bali – Idrett

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *