En siste dykkertur

Hei!

Kun 10 dager igjen av oppholdet her for oss på exphil – tida flyr virkelig avgårde! Eksamen i exfac nærmer seg og vi har nettopp hatt innlevering i kulturforståelse, så det har ikke skjedd så mye spennende den siste uka utenom skolearbeid.

5 av oss som tok dykkerlappen her nede + 1 dro i dag for å få dykket en siste gang her på Bali før vi reiser. Blir nok en stund til jeg kommer til å dykke igjen, så ville utnytte sjansen mens jeg enda kunne. Synes det å dykke er fantastisk befriende, og så utrolig mye vakkert å se nede på havbunnen. Vi ble hentet på hotellet kl 0700, kjørt til Sanur, og derfra en halvtimes båttur til Nusa Penida – lita øy ved siden av Bali. Her skulle vi prøve å få dykket med djevelrokke/manta ray – verdens største skate. Dessverre hadde vi ikke hellet med oss i dag og fikk ikke sett en eneste manta.

Det andre og siste dykket var på Crystal Bay, verdenskjent for sitt spektakulære korallrev og fiskeliv. På sommeren befinner månefisk seg der. Vi fikk i alle fall se mange fargerike fisk i forskjellige størrelser og stooort korallrev. Kan ikke beskrives, er som man er vektløs i vannet når man flyter med strømmen :-)

Anbefaler å ta dykkerlappen her på Bali for så etter kurset å dykke rundtomkring – finnes mange kjente dykker"spots" med haier, mantaer og korallrev her. Men nok dykkerprat! Her er noen bilder:

Elisabeth

Exphil, Bali

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *