Den siste tiden i Mexico :D

Heisann fra Mexico!

De siste ukene i Mexico har vært helt fantastiske, og tiden har gått utrolig fort. Vi har hatt eksamen i ex.pihl og spansk, vi har hatt påskefest, meksikansk fest, togafest, vært på stranden Playa Coral og kost oss sammen den siste tiden.

Som dere sikkert er klar over tar vi fagene ex.fac, ex.pihl og spansk/kulturforståelse her nede. Hvert fag utgjør 10 studiepoeng. Et tilleggspoeng får man også! Eksamenslesningen er ikke så verst når man kan sitte å lese på stranden. 

Vi har også hatt flere fester i det siste, og det er alltid tipp topp stemning. I påsken kommer det utrolig mange mennesker fra forskjellige steder i Mexico, spesielt Mexico City, på ferie til Puerto Escondido. Det var folk over alt, og utestedene var nokså fulle. Det var gøy å oppleve påsken her! På påskeaften hadde vi en feiring med alle studentene hvor alle skulle gå i gult: 

Uken etter hadde vi meksikansk fest, hvor alle jentene fikk låne utrolig flotte meksikanske drakter av Rebeca, som eier hotellet vi bor på. Rebeca arrangerte festen med tradisjonell meksikansk mat fra Oaxaca City, i tillegg til en veldig flink gruppe som hadde danseoppvisning for oss. Studentene fikk også være med opp på scenen for å danse salsa.

Siste mandagen, da vi var ferdige med alle eksamener, hadde vi togafest. Siden noen av studentene dro onsdag morgen for å se Mexico City (blant annet pyramider) var dette en avslutningsfest. Resten av studentene dro fredag. Det var derfor både utrolig hyggelig og litt trist. Heldigvis møttes alle sammen, utenom en søt jente som tok et annet fly, på flyplassen i Mexico City på fredagen. 

Vi har også vært på en nydelig strand for første gang som som heter Playa Coral:

Tusen takk for noe herlige uker!

– Heidi og Sofia, Puerto Escondido, Mexico

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *