Siste uke i paradis!

Heihei! Beklager for at jeg ikke har skrevet noe i siste uke, jeg ha hatt veldig dårlig med internett den siste uken.  Men nå er jeg og alle mine andre klassekamerater tilbake til Norge, vertfall de fleste (det var tre studenter som bestemte seg for å ta seg en uke til i paradiset, noe jeg ble veldig misunnelig over, skulle gjerne hatt en uke til!). Dagene har gått så utrolig fort, og de tre månedene føles ut som uker! Den siste uken hadde vi et filmcrew på besøk. De var der for å filme hvordan det er å være student i Brasil! Det var litt merkelig hvordan de fulgte etter oss  til timen og andre steder, men vi skulle bare late som de ikke var der, og dermed gikk det helt fint. På tirsdagen som var dro vi bort et sted ikke langt fra Pipa for å se på solnedgangen. Det ble ikke så mye å se siden det var en sky som dekket over, men det ble til en veldig hyggelig kveld likevel, hvor vi satt og spiste på en restaurant som lignet på en brygge. Vår lærer Dany fortalte at når man kan se solnedgangen i området hvor vi satt var det også en sjanse for at det gikk ann å få øye på delfiner.

Dagen senere dro vi alle ut til et sted ikke langt fra Natal, hvor flere av oss skulle snorkle og dykke. Det var et veldig fint sted, hvor vannet ikke var så høyt oppe og det var fin lyseblå farge i vannet. Det var ikke flere enn meg og Stine som hadde lyst til å dykke. Så vi fikk på oss dykkeutstyr og dykket, med en kameramann på slep. Det var utrolig kjekt! Vi fikk holde en liten blekksprut, og se ulike fisker, som klovnefisk/ Nemo og Doris! Etter at vi var ferdig med det dro vi til en skole fem minutter unna. Det var tidligere et sosial prosjekt, som har utviklet seg til å bli en skole. Det var flere av oss som tok med seg barnekær og leker fra Norge som overleverte det til dem, de ble veldig takknemlige for gavene! En av lærerne vite oss rundt skolen, hvor barna holdt til. Vi fikk til og med bli med å spille volleyball med flere av skolebarna, det var kjempe kjekt! Brasil er ikke bare kjent for å være gode i fotball, de er også veldig gode i å spille volleyball! Etter en stund med spill ble det fremvisning av Capueira, hvor vi lagte en ring og flere av barna gikk inn i ringen og danset! Det var veldig kjekt å se på! Og senere så begynte de med samba, de var veldig gode! Etter at vi hadde besøkt skolen dro vi videre for å kjøre firehjuling. Det var kjempe morsomt! Vi kjørte en rute, for mindre enn en time, skulle gjerne gjort det lengre, men det holdt med masse den tiden vi fikk også!

Dagene etter koste vi oss i stranden og spiste gode middager i fine restauranter i Pipa! Torsdagen den uken hadde vi middag som en klasse, med god mat rett ved siden av vårt hotell. Det var også et hotell, hvor de serverte fiskeretter som man ikke finner i Norge, og ulike typer kjøtt. Det smakte veldig godt!

Søte Marielle og Stine venter spent på maten!

Fiskeretten jeg bestilte smakte nydelig!

Simone valgte å ha en annerledes fisk, som smakte nok så bra også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *