Vidunderlige Puerto Escondido <3

Hei! 

Nå er det en stund siden vi kom hjem fra Puerto Escondido, og vi har hatt tre utrolige måneder i Mexico. 

Puerto Escondido, som betyr “den skjulte havn” er en kystby sør-vest i Mexico. Den er spesielt preget av sine flotte muligheter til surfing i stillehavets enorme bølger. Om du søker “Puerto Escondido waves” på google bilder vil du se hvor høye disse bølgene kan bli. Som vi har beskrevet tidligere er det også muligheter for surfing på andre strender med langt mindre bølger, i tillegg til at bølgenes størrelse varier veldig gjennom året, og fra år til år. Det at det er en surfeby tiltrekker selvsagt surfere fra hele verden, spesielt Australia, USA og andre deler av Latin-Amerika. Det er også turister her fra spesielt Canada, Israel og Tyskland. Og mange hyggelige meksikanere, og nesten alle er flinke surfere! 
Det er en utrolig hyggelig, avslappet og harmonisk stemning i Puerto Escondido. Alle studentene forelsket seg i stedet, og vi SKAL tilbake! Det var over alle forventninger, rett og slett fordi det er et så herlig sted! Menneskene, utestedene, strendene, Calle Del Morro (gaten vi bodde i), hotel Arcoiris, stillehavet, bølgene og ikke minst solnedgangene. Det regnet heller ikke en eneste dag i mens vi var der!

Vi bodde på superkoselige hotell Arcoiris, Alle ansatte er kjempekoselige og det er et veldig pent hotell. Tusen takk til Aina, Rebeca, Israel og alle de andre ansatte på hotel Arcoiris for å ha gjort oppholdet vårt så hyggelig. Vi har blitt møtt med et stort smil hver dag og vi er veldig takknemlige for det. Fra hotellet var det bare å gå over gaten til stranden Zicatela – paradis kaller vi det! Det var også kun et par minutters gange til utestedene, og restauranter lå langs hele gaten vi bodde i. 

Utsikten fra hotellrommet

image

Den nydelige stranden Carizalillo

image

Surfebrett på Zicatela…

image

Livvakttårn på La Punta

image

Vi ser på solnedgangen og surferne i bølgene

image

Bølger:Dimage

image

image

I båt i en lagune for å se på selvlysende plankton! Uheldigvis kom ikke de små og lysende prikkene frem på bilder. 

image

Fantastiske solnedganger 

image

image

På Zicatela

image

Hotell Arcoiris (bilder tatt av flinke Linn Thea) :D

image

Beachcluben

image

image

Calle Del Morro, gaten vi bodde i.

image

Utestedet Kabbalah <3 

image

Det å reise sammen som en gjeng er veldig, veldig hyggelig. Vi var 24 stykker, hvor fåtallet kjente hverandre fra før. Alle ble godt kjent, og vi ble en liten gjeng. Hverdagen var veldig sosial, og det var alltid noen å være med! På en slik reise får man virkelig venner for livet. 

image

Siste kvelden i Mexico :(

image

Tusen takk for alt! Det har vært en fantastisk opplevelse. Vi har reist med en utrolig koselig gjeng, tusen takk for at dere har gjort oppholdet vårt så bra! Vi elsker Puerto Escondido. <3

Det har også vært veldig gøy å blogge!:D

Mange klemmer fra Heidi og Sofia

Puerto Escondido, Mexico

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *