Eksamen :)

Eksamensperoiden
Også kjent som Mesosyklus nr. 3
Vi er inne i siste oppkjøringsfase før selve konkurransen, altså eksamen.
Fram til nå ha vi trent på alt mulig som trengs å bli sterkere på. Og så mye nytt som dette stoffet har vært for mange av oss, inkludert meg, så har vi hatt en lineær progresjon gjennom alle disse månedene på Bali.
Igår ble vi fortalt hva vi burde fokusere på, det ble mer konkretisert og vi ble roligere. For nå vet vi hva som forventes av oss på selve dagen.

Veldig mye av det “tørre” stoffet er sånn som vi alle egentlig kan fra før av, eneste forskjellen er at det nå er satt ord på det.
Så når man først åpner noen av kompendiumene så får man en følelse av hjelpeløshet fordi det er så mange nye ord, uttrykk, måter å beskrive noe på. Men som en meget god venn fortalte meg igår, vi mennesker er veldig flinke på å henge oss opp i alt det nye, alle de nye beskrivelsesmåtene og så videre. Mens det vi må være flinke å huske på oppi alt dette er at det til syvende og sist er dine ord, din måte å fremlegge stoffet på som skal gjelde her. Du kan veldig mye om dette fra før av, ikke mist det av synet når du studerer.
Og sist, begynn å lese så tidlig som mulig så slipper dere stresset den siste tiden. En venninne sa dette til meg før jeg dro, jeg sa at jada, skal gjøre det. Men nei, det skjedde ikke å det angrer jeg på idag.
Noen få stalltips til dere :)

Sånn utenom at jeg nå skal begrave meg i bøkene og bli der fram til fredag klokken 10, da er det skriftlig eksamen,
Så har det skjedd lite nytt her. Eller kanskje jeg er en av dem det skjer lite nytt med siden jeg bruker tiden min på studiene, mens andre reiser rundt og oppdager Bali, kulturen og menneskene her.
Det har vært rafting, det har vært kvelder med de andre skolene… Vi bruker som regel helgene til å reise, dykke, surfe osv. Mens i ukedagene så går det mer i skolegang, shopping, soling. Når vi først er inne på det, soling. Smør dere! Og brun blir dere uansett om dere vil eller ikke.
Dette blir siste oppdatering før eksamen, så på lørdagen om en uke kommer det helt sikkert en lang oppdatering fra en lettet kaNin =)

Det er nå 13 dager til vi reiser hjem, 14 dager til vi er hjemme. Vi reiser fra varme, sol, billig mat og gode Bali til snø, kulde, regn, dyre matvarer og Norge. Jeg gleder meg! =) =)
Venner, familie, sko på beina, dongeribukser, skjerf, epleøl, kosekvelder, lage mat sammen, spise sjokolade foran tv’n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *