Engelskbloggerne

Hei!

Vi heter Andrea og Amalie og skal være bloggere fra engelskklassen. Vi kan kanskje først fortelle litt om oss selv. 

Amalie: Jeg er 19 år gammel og kommer fra Hønefoss. Jeg var veldig usikker på hva jeg skulle studere etter videregående og bestemte meg derfor for å ta et friår. 3 mnd i Australia hørtes helt supert ut, og det tok ikke lang tid før jeg meldte meg på hos Gostudy. Nå har vi vært her i over én måned, og har det helt fantastisk. Jeg elsker Manly, og menneskene som bor her er så hyggelige. 

Andrea: Jeg er også 19 år gammel og kommer fra Bergen. Jeg hadde lyst til å bruke noen månder på å reise etter 13års skolegang. Dermed ble Gostudy og Australia det perfekte valget for meg. Det er kjempe fint her og jeg trives veldig godt! Vi gjør så mye spennende og opplever nye ting hver dag. 

Dette er da oss i business attire!! 

image

Vi tar kurset engelsk, som rettere sagt heter ACC, Anglophone Culture and Communication. Dette er veldig spennende. Vi lærer mye om historien til engelsktalende land, og det er spesielt kult å høre om hva som skjedde her i Sydney for bare et par hundre år siden. Gjennom semesteret har vi tre innleveringer, én muntlig presentasjon og tilslutt eksamen. Læreren vår er veldig flink og engasjert og tar oss med på ekskursjoner, så undervisningen blir mer variert. 

Skal du hit neste semester? GLED deg. Dette er en opplevelse for livet!

Andrea og Amalie 

Sydney, Engelsk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *