Så langt

Hva bør jeg lese på hvis jeg skal satse på å stå? Har du sett eksamen? Du har sett eksamen! Kommer dette på eksamen? Disse spørsmålene har læreren fått i ei uke nå, og i dag er siste lesedag før anatomi- og fysiologieksamen. Alle er nok litt nervøse, men jeg tror vi kommer til å klare oss fint! For å stresse ned tenkte jeg å se på noe av det vi har opplevd her så langt.

Cocktail party

I orientation week på skolen vår Icms ble vi ønsket velkommen med et staselig cocktail party. Vi fikk mat og drikke, og dress coden var selvfølgelig semi formal cocktail. Festen var på gårdsplassen på skolen, og med kveldssola og “slottet” i bakgrunnen var det en veldig fin velkomst!

Icms


Future music festival

Helga for to uker siden var de fleste på Future music festival i Sydney, og det var nok et høydepunkt for mange så langt! Noen av artistene var Avicii, Knife Party, Afrojack, 2 chainz og headlineren Drake, så det er mildt sagt en stor event i Australia!


Blue mountains

Sist helg var det tid for fjelltur, og vi skulle endelig på se noen kenguruer og koalabjørner! Jeg var syk selv, men fikk hyppige oppdateringer både på snap og instagram, mye av landskap og ikke minst selfies med dyr.


Nå er det tilbake til bøkene, ønsk oss lykke til i morgen!

Ingrid

Sydney – PT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *